Сашка Васева заби 20-годишен любовник, докато е в Къщата на ВИП Брадър! (Скандални подробности)

Фолк иконата Сашка Васева заби 20-годишно младо агънце, и то докато е в Къщата на „ВИП Брадър“, шушукат запознати от шоубизнеса.

Изпълнителката на „Левовете в марки“ прелъстила момчето по време на едно от участията си, благодарение на които има право да напуска територията на Нови хан, пише „Галерия“.

Очевидци разказват, че Сашка сама го привикала на масата си и поискала да се запознаят след изявата й. В късните часове на нощта Васева пийнала няколко питиета и започнала да прегръща своя фен и да го целува по бузките, уж приятелски.

„Тя често обича да си набелязва жертви отвисоко, докато пее на сцената и след това ги черпи по питие. Ако вържат, вържат“, разказват запознати.

Всеизвестен факт е, че Сашка си пада по агнешкото, което в последно време стана доста модерно във фолк гилдията. Дупнишката Мадона обаче има син, който е на 18 години и именно заради възрастта му често е упреквана от колежки.

За сметка на това пък мъжът й Христо Бакърджиев явно няма нищо против афинитета й към младите лъвчета.

В светските среди се говори, че двамата винаги са имали отворен брак и либерални отношенията. Самата Сашка е споделяла, че съпругът й й разрешава да си има любовник.

Припомняме, че преди време в нета изтече скандално видео на Сашка Васева с неизвестен мъж, на когото говори на гръцки, показва му гърдите си и други интимни подробности. Клипът стана достояние на цяла България, но не и повод за развод.

Дупнишката Мадона и Бакърджиев имаха проблеми в брака преди близо 2 години, но не заради аферите й, а заради щети, които е нанесла на фирмата му.