Сашка Васева жертва на суеверия!

Сашка Васева не крие, че е изключително суеверна.

Няколко любовни несполуки, още в ученическите й години в Тютюневия техникум в родната й Дупница, допринесли чалга звездата да развие параноя от общуването си с хората.

Изпълнителката на вечния фолк хит „Левовете в марки” постоянно мислела, че й вредят, защото й завиждат. И съвсем логично, търсела начин да се предпази, като гасяла кибритени клечки – три на брой, в чаша студена вода. След това пиела три глътки и постигала душевна хармония. Научила се и да не споделя и за любовните си трепети, за да не се развалят връзките й.

Още като студентка Сашка започнала да ходи и по врачки, а понякога и сама редяла пасианси, за да се допита за бъдещето си. Установила, че има силна интуиция и че може да предусеща събитията от живота си.

Чувството й се засилило, когато почнала да изпълнява поп фолк песни. За да направи кариера и пробие под светлината на прожекторите Сашка дошла в София и заживяла под един покрив с естрадната легенда Емил Димитров.

Той се опитал да й предаде няколко урока по солфеж и пиано, но блондинката не проявила голям интерес. Предпочитала вместо да пуска ръце по клавишите, да пее в модерния за 90-те години чака-рака стил.

„В ония година Сашето искаше всичко. Искаше бързо да стане звезда, да се снима, да грее от всички билбордове. И наистина успя, защото песните й се запяха лесно.

Пълнеше кръчмите и я канеха за участия. По това време някъде се изруси и реши, че прилича на Мерилин Монро и Мадона. Повече никога не се върна към оригиналния си кестеняв цвят на косите, но определено да е блонди й отива.

Не й беше достатъчно русата коса, но реши да напомпа бюст. И понеже я е страх от операции, веднага намери трик – ходеше се с по два-три сутиена с подплънки. Никога не е държала да са маркови. Напротив, купуваше си китайски сутиени и след някой ден ги хвърляше. Между тях пъхаше скалидки чесън – против уроки.

Почна да чете и книгите на Дънов. Мисля, че те доста помогнаха за духовното й израстване и за отварянето на третото й око. Почна да получава духовни послания, които да си записва на стената в къщи.

Няколко скилидки чесън сложи в пазвата си и преди началото на този „ВИП Брадър”. Притеснява се, че някоя от участничките там може да я погледне накриво или да й завижда, защото има сполучлив брак с две прекрасни деца. Обещала е да не влиза в конфликти, да мълчи, дори да я обиждат. Това е част от новата й житейска философия, която практикува през последните години. Твърди, че откакто се е смирила, се разбира по-добре с мъже си Христо Бакърджиев, с когото на няколко пъти бяха пред развод, а за драмите им научаваше цяла България.

Сашето носи чесън и в дамската си чанта, в колата. Не намира нищо лошо в тази магическа практика. Предполагам, че в шоуто ще цитира любимия си Дънов, ще говори за вярата си в Бог, а тя наистина е набожна и спазва църковните празници. Единственото ограничение, което не си налага, е християнския пост”, разкрива изключително близък приятел на звездата пред репортер на „Уикенд”.