Сашо Кадиев плаща по 120 лв. глоби на месец

Приблизително на 120 лв. на месец възлизат глобите, които тв водещата Десислава Стоянова налага на колегата си Александър Кадиев.

Наказанията са част от уговорка между двамата, според която за всяко негово закъснение за студиото той дължи на останалата част от екипа 10 лв.

„Имаме си едно календарче и всеки ден, в който не дойда навреме, Деси задрасква съответната дата с Х. В края на месеца с парите, които дължа, водя на обяд хората, с които работим“, обясни пред bTV звездата от театър „Зад канала“, цитиран от „Монитор“.

Причина за честите успивания на Кадиев освен натоварения му график, включващ близо 23 представления на месец, е и страстта му към видеоигрите. Всяка вечер след полунощ той отделя по няколко часа с приятели пред компютъра.

„Случва се да се прибера към 2 ч. сутринта, звънкам им и сядаме да играем. Пристрастен съм, признавам си. Преди време прекарах цели две години единствено в игри“, казва той.

Майка на половинката му Таня Тончева – Марияна, го описа като „слънце, светлина и любов“.

„Обичам веселия му характер, чувството му за хумор и това, че може да ме разсмее винаги. Грижовен, любвеобилен и искрен съпруг“, коментира тя.

Сашо обаче признава, че е изнервен вкъщи. Три години той и Таня живееха под наем, но отскоро са се върнали отново в дома на майка му Катето Евро.

„Той се прибра различен. По-господарски се държи с нас, командва ни, прави ни забележки. Преди ние с баща му се грижехме за дома, а сега, четири години по-късно, всичко е на негов гръб. Той възмъжа след смъртта на татко си (Жорж Кадиев). Не дава воля на чувствата си, вече не е дете, държи се по-мъжки“, разказа Катето за промяната у сина си, цитира я „Стандарт“.

Тя добави, че Сашо много прилича на баща си и често го имитира.

Арогантен и груб съм станал, защото съм изнервен от живота. Сприхав съм, нямам възможност да си почивам, не съм добре психически, детето пищи, майка му иска пари, грижи и внимание… Десито ме трови“, коментира шеговито Кадиев.

„Не знам защо съм толкова неуважителен към майка ми. Истината е, че се държа отвратително понякога“, добави още той.