Съвети за новогодишното парти от София Борисова

С наближаването на 2017 г. еуфория обзема повечето от нас. Къде ще празнуваме, какви подаръци да изберем и не на последно място с какъв тоалет да посрещнем Нова година.

Най-верните решения за празничния стайлинг могат да ни дадат специалистите.
Ето какво съветва топ дизайнерът София Борисова:

„Изборът на тоалет трябва да е съобразен с мястото, на което ще празнувате. Добре е да не пропускате евентуалния дрескод, ако има такъв, защото на определени места етикетът го изисква.

Например, ако ще празнувате в стилен и скъп ресторант или хотел с официален дрескод, може да заложите на дълга вечерна рокля с ефектно разкрити рамене, гол гръб или ръце. Тази женствена визия няма как да ви остави незабелязани.

Трябва да внимавате с кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш.

Дамите с по-пищни форми мога да заложат на А силует или разкроена рокля, изработени от тафта или многопластова коприна, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша.

Високият ток е задължителен (макар и не най-комфортен). Той придава ефирност и грация на силуета.

Ако сте решили да не рискувате с по-екстравагантна рокля и предизвикателен силует, винаги може да заложите на класиката – малка черна рокля, която да е разчупена с допълнителни елементи, или да комбинирате с ефектни аксесоари.

Ако искате да привлечете вниманието върху себе си, избягайте от традиционното черно и заложете на червено и като цяло на ярките цветове.

Ако сте в приятелски кръг или неформална обстановка заложете по-смело на вашия личен стил, предпочитания и виждане за празничната визия. В този случай също може да се поглезите като истинска принцеса и да облечете стилна рокля.

Ако сте решили да се отдадете на танци до зори в някой клуб или пиано-бар, атрактивна ще е визията ви в така модерните елегантни гащеризони, които ще дадат свобода и комфорт на движенията.

Съчетанието на стилен панталон с риза от ефирна дантела е ефектен сет за дамите, които предпочитат по-строга и обрана визия. За по-екстравагантните парти визията може да е по-смела и блестяща – къса секси рокля, декорирана с пайети, камъни и кристали.

Любопитно е да подчертаем, че 2017 година ще бъде годината на Огнения петел според китайския календар. Определяща за този знак е неговата ярка външност, която го отделя от тълпата.

Може да заложите на цветове, които да кореспондират на атрактивната същност на петела, а именно червено, оранжево, златисто, сребърно, розово, жълто, виолетово, червено + черно.

Какъвто и да е изборът на тоалет за новогодишната нощ, е добре да го съобразите с вашата фигура.

И да не забравяме, че най-важния и задължителен елемент от празничната визия е вашето добро настроение и положителни емоции, с които да посрещнете Новата година!”