Съвременна притча за Любовта, която ще пречисти сърцата ви

Диалог с космическата техническа поддръжка:

Техн. поддръжка:
Здравейте – бих ли могъл да Ви помогна?

Клиент:
Ами, след известно колебание, се реших да инсталирам „Любов“. Бихте ли ме придружавали в този процес

Техн. поддръжка:
Да, мога да Ви помогна. Готови ли сте да продължите?

Клиент:
Ами, аз не съм много обигран технически, но мисля че съм готов. Какво да направя първо?

Техн. поддръжка:
Първата крачка е да си отворите сърцето. Отворихте ли си сърцето?

Клиент:
Да, но там сега са пуснати някои други програми. Наред ли е, ако инсталирам „Любов“, докато те вървят?

Техн. поддръжка:
Кои програми са пуснати?

Клиент:
Да видим. Сега имам „Наранено-минало“,“Ниско-себеуважение“ и „Завист-и-неприязън“.

Техн. поддръжка:
Няма проблем. „Любов“ крачка по крачка ще изтрие „Наранено-минало“ от Вашата операционна система.  Тя наистина ще остане в постоянната памет, но няма да нарушава други програми. „Любов“ някога ще пренапише „Ниско-себеуважение“ с един модул на име „Високо-себеуважение“. А пък „Завист-и-неприязън“ трябва да бъдат отстранени напълно. Тези програми пречат на „Любов“ да бъде инсталирана правилно. Можете ли сега да завършите това?

Клиент:
Не знам как се завършват. Можете ли да ми кажете как става това ?

Техн. поддръжка:
С удоволствие. Отидете в стартово меню и задействайте „Прошка“. Повтаряйте това толкова дълго, докато „Завист-и-неприязън“ не са изтрити напълно.

Клиент:
Ок, това го направих. „Любов“ започна да се инсталира. Това нормално ли е ?

Техн. поддръжка:
Да, но имайте предвид, че досега имате само основната версия. Ще трябва да се свързвате с други сърца, за да получите останалите подновявания!

Клиент:
Ооопс! Вече имам грешка в програмата. Казва се: „Грешка – програмата не работи на външни компоненти“. Сега какво трябва да правя ?

Техн. поддръжка:
Не се притеснявайте.Това значи, че програмата „Любов“ е конфигурирана, за да върви във вътрешното сърце, но още не е стартирана във Вашето външно сърце. В нетехнически смисъл, това значи просто: Вие трябва първо себе си да обичате, преди да можете да обичате други.

Клиент:
Какво трябва да правя сега ?

Техн. поддръжка:
Отворете директорията „Себеуважение“ и маркирайте следните файлове: „Себепрощаване“, „Разпознай-твоята-стойност“ и „Признай-твоите-ограничения“.

Клиент:
Ок, осъществено.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Техн. поддръжка:
Сега ги копирайте в директория „Мое-сърце“. Системата ще пренапише всички файлове, които противоречат на това, и ще коригира някои грешни настройки. Освен това трябва да изтриете „Безкрайна-самокритика“ от всички директории и след това да опразните кошчето с боклук, за да може тя да е действително отстранена и да не се появи отново.

Клиент:
Разбрах. „Мое-сърце“ се пълни с нови файлове. „Усмихвам-се“ върви сега на монитора ми и „Мир-и-благоразположеност“ се копират автоматично в „Мое-сърце“. Това нормално ли е?

Техн. поддръжка:
Понякога. При други това може да продължи по-дълго време, но всичко се случва, точно когато трябва. Така, „Любов“ е инсталирана и върви…

Още нещо преди да затворим: „Любов“ е безплатен продукт. Давайте тези модули на всички, които срещате! Те ще ги споделят с други и ще Ви се реваншират с други полезни модули.

Клиент:
Благодаря ти, Живот, за поддръжката!