Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември 2019

Първата седмица на декември започва с положителни емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Предстоят положителни промени. Ще преосмислите част от целите си и ще ги адаптирате към актуалните условия. Ще намирате общ език със събеседниците си много по-лесно, отколкото до момента. Част от контактите ще са на енергийно ниво и ще ви тонизират.

Проявете старание, когато се налага да оформяте документи. Ще се наложи да направите допълнителни финансови разходи, но не е страшно, скоро ще ги възстановите.

Телец

Ще ви поканят за участие на някакво публично мероприятие с особена степен на значимост. Не отказвайте, независимо че ще вложите доста сили и време. Ще се справите с предизвикателството, ако си създадете оптимална организация и отложите незначителните занимания.

След събитието ще се случат промени, които не сте предполагали, но ще ви зарадват и заредят със самочувствие. Не преживявайте излишно, ако се наложи да се разделите с нещо, с което сте свикнали. Мислете за бъдещето, но живейте на момента.

Близнаци

Събитията ще са преобладаващо положителни, което само по себе си е предпоставка за оптимизъм. Комуникацията ще е двупосочна. Много ще дадете, но и много ще получите. Част от ежедневните елементи ще се променят. За някои проекти ще се наложи да се откажете от постигнатото до момента и да започнете отново и от нулата. Действайте смело, няма причина за тревоги.

Намалете разходите, не взимайте заеми и кредити през тази седмица. Разпределяйте финансите си икономично и разумно. Отделяйте време за себе си. Не оставяйте грижата за физическата си форма на заден план.

Рак

Комуникацията ще е интензивна. Най-вероятно ще се запознаете с нови хора, заемащи високопоставени постове или с широк обсег на влияние. С тяхна помощ ще можете да подготвите или директно да стартирате проект, за който до момента не сте успели да получите „зелена светлина“. Възможно е да е свързан с пътуване и работа с нови партньори.

Бъдете изключително внимателни и старателни, когато работите с документи. Не подписвайте нищо, ако не сте се запознали подробно със съдържанието. Със сигурност ще откриете сериозни грешки.

Лъв

Заемете се с оформяне на финансовите въпроси. Проверете състоянието на банковите си сметки, разпределете разходите и подгответе ресурсите за предстоящите празници. Не е изключено да получите някакви допълнителни приходи, но това не означава, че можете да повишавате разходите си. Опитайте се да проявите пестеливост, което пък е вид далновидност. Отделянето на запаси няма да ви навреди.

Въздържайте се от прояви на ревност. Съмненията ви най-вероятно ще се окажат несъстоятелни и ще съжалявате за думите и действията си. Не се лишавайте от досег с природата във всеки момент, в който метеорологичните условия позволяват. Ще се отрази положително на сърдечната ви дейност.

Дева

Приоритетите непрекъснато ще се променят. Съобразявайте се с обстоятелствата. Задачи, които сте отложили може и да минат на преден план, защото ще разполагате с удобни възможности да ги отхвърлите. Най-вероятно ще са свързани с недвижими имоти, преместване на ново място или ремонт.

Отношенията ви с околните и конкретно с роднините ще са много спокойни. Вие ще сте много по-чувствителни спрямо проблемите и желанията им и много по-съгласни да им помогнете. Положителните емоции ще идват от децата ви, ако имате такива.

Везни

Грижите ще са повече от обикновено. Ще се редуват различни безпокойства: за членовете на семейството, за жилището, за автомобила… Може би ще имате възможност да направите изгодна инвестиция в недвижим имот или покупка с дълготрайно предназначение. И в двата случая не е желателно да взимате бързи кредити.

Не е изключено да се наложи непредвидено да тръгнете на път. Прегледайте документите си, някой от тях може вече да не е валиден и да ви забави. Настроението ви ще е нестабилно.

Скорпион

От две неща ще имате нужда през тази седмица: от нови впечатления и от подкрепа. За подкрепа можете да разчитате изцяло на най-близките приятели и роднини. Те ще проявят разбиране даже към лошото ви настроение, стига да не прекалите с претенциите. Що се отнася до новите впечатления, за тях трябва да проявите лична инициатива. Никой друг не би могъл да измисли по-оригинални развлечения от вас, така че само предлагайте. Съучастници за компания ще се намерят.

Въздържайте се от скъпи покупки и съхранявайте на сигурно място парите си. Не са изключени опити за кражба или друг вид измама. С малко повече наблюдателност ще ги предотвратите.

Стрелец

Привлекателни сте, убедителни и въздействащи. Ще си помогнете много, ако насрочите важните си срещи за тази седмица. Отделете време за представяне на собствените си постижения. Не търсете популярност, а практическа реализация на уменията си, която да е свързана с допълнителни финансови постъпления. С тях ще си осигурите набелязаните покупки или празнични развлечения.

Дистанцирайте се от конфликти на работното място. Заемайте неутрална позиция по време на професионалните дискусии. Ако не е задължително да се занимавате с документи, по-добре е да не го правите.

Козирог

Отношенията с хората от обичайното ви обкръжение често ще са напрегнати. Причините ще са различни и обикновено външни. Няма да сте в позиция да влияете върху ситуацията, но ще можете да обуздаете собствените си емоции и да реагирате сдържано. Важното е да не стигате до открита конфронтация и да не настройвате околните срещу себе си.

Не лишавайте семейството от присъствието си. Подреждайте задълженията така, че да ви остава време и за развлечение, разговори с по-младите роднини, спорт и интелектуални занимания.

Водолей

Изборът на занимания е изцяло във вашите ръце. С каквото и да се захванете ще го довършите успешно. Проблемът е само в това, че ще сте доста разсеяни, хаотични, а на моменти и лениви. Ще ви е трудно да подредите приоритетите си, графика, да разпределите правилно ресурсите. Част от времето ви ще мине просто в безплодно лутане. За собствено успокоение можете да го наречете „почивка“.

Ориентирайте се към дейности, които ви създават положителни емоции и ви мотивират. Може би с тяхна помощ ще успеете да си наложите известна дисциплина и да довършите част от текущата работа.

Риби

Ще се наложи да действате едновременно по новите и по рутинните задачи. Предстоят отговорни срещи и дискусии, на които ще получите и информация, до която от доста време се опитвате да се доберете. Заедно с новата работа в живота ви ще се появят и нови хора. Не бързайте да им се доверявате. Запазете дистанция докато се убедите, че заслужават вниманието ви.

Проявете гъвкавост по отношение на контактите си. Често ще се налага да балансирате между професионалните и личните. Не позволявайте на околните да ви манипулират и да се възползват от толерантността ви.

Източник: az-jenata.bg