Седмичен хороскоп за 5 – 11 август 2019

Успехи, до които ще се доберем през тази седмица ще се оказват отправна точка за по-добър социален статус, изкачване напред и нагоре по един експанзивен начин и после те ще се преумножават, ще можем да разчитаме на тях и през идните месеци, за някой години.

Ако получите вид предложения сега- за работа, брак или друго, което може да се скрепи с дългосрочен договор и не само- не го пропускайте, вероятността да преобрази живота в положителен план е повече от голяма.

Прекрасен признак е да повишите доходите си- значи сте намерили източник на печалба, който ще расте и ще ви носи морално удовлетворение, престиж и т.н.

Вероятно ще има бум от романтични преживявания, обяснения, започване или преследване на връзки.

Ако някой изпитва чувства към вас – ще намери начин да ви го демонстрира по един ярък и запомнящ се начин, не се съмнявайте.

Овен

Сравнително спокоен период, изпълнен с много впечатления. Ако не сте в отпуск ще имате възможност да реализирате няколко кратки служебни пътувания, свързани с нови контакти или нова дейност.

Използвайте свободното време изцяло за любимите си занимания. Творческият ви потенциал е силен и сте в състояние да го разгърнете изцяло.

Личните и в частност любовните отношения ще удовлетворят очакванията ви. Ако отдавна сте във връзка, но все още не сте регламентирали връзката си, през тази седмица ще можете да го направите.

Телец

Най-важните въпроси през тази седмица ще са свързани с дома и семейството. Ще се справите с различни занимания по промяна на обстановката, разместване на мебелите, дребни ремонти. Старанието ви ще бъде оценено високо от близките и за да ви покажат колко са доволни от вас, ще ви организират разни приятни изненади.

Възможно е да уредите важна финансова сделка или да се снабдите с недвижим имот. Може да е само за временна употреба, но ще ви свърши добра работа.

Близнаци

Обичате да се занимавате с новости и през тази седмица ще имате прекрасната възможност да се потопите в море от информация. Непрекъснато ще попадате на нещо интересно, което искате да разберете, усвоите, запомните и приложите. Лошото е, че покрай любознателността си може да изостанете с текущата работа. Ще икономисате време, ако намалите частните разговори.

Обсъждайте всички важни въпроси с близките си и се допитвайте до тях за казуси, които не са ви ясни. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Ще си спестите някои грижи и ще създадете благоприятни условия за подобряване на отношенията.

Рак

Ще успеете да довършите важна практическа задача, започната преди време и да промените по някакъв начин социалния си статус. Периодът е благоприятен за онези представители на вашия знак, които предпочитат да действат активно и не чакат нещата да се случат наготово. Не е изключено да получите предложение за краткотрайна допълнителна работа, която ще ви донесе и допълнителни приходи.

Обстановката на работното място ще е спокойна. Дори да ви натоварят с чужди задължения няма да имате никакви проблеми с организацията. Не е във ваша полза обаче сами да си предлагате услугите за работа, която не ви е присъща. Ако сте с наднормено тегло и отделяте ежедневно поне час за спортни занимания ще успеете да влезете във форма без да се лишавате от храна.

Лъв

Разположението на планетите във вашия знак ви прави и привлекателни, и убедителни. През тази седмица определено ще спечелите симпатиите дори на хора, които доскоро са ви подминавали без да ви забележат. Периодът е благоприятен за надграждане на знанията, подобряване на уменията и работа върху проекти, които са ви затруднявали. Ще напреднете без особени усилия, защото във всеки един момент ще ви предлагат помощ.

Постарайте се да разгърнете творческия си потенциал, а не да достигнете кариерни висоти. Не бързайте да приемате предложения за нова работа, ако не сте сигурни, че съвпадат с предпочитанията ви. Ще имате възможност да се изявите в ново направление, което не сте практикували до момента.

Дева

Най-добре ще се почувстват онези представители на вашия знак, които през тази седмица са в отпуск. Ако все пак не ви се е паднал този късмет, то намалете контактите. Използвайте всеки удобен момент да се уедините насаме със собствените си мисли, да подредите приоритетите и да оформите стратегията си. Адаптирайте действията си към обективните условия до степен, в която не се лишавате от самостоятелност.

Организирайте почивката си така, че да укрепите физиката и да стабилизирате психиката си. Можете да предприемете някои промени на външния вид, но не бива да са прекалено драстични. Добра идея е да започнете занимания с духовни практики, ако до момента не сте го правили. Ако се насочите към йога, прилагайте я под ръководството на наставник.

Везни

Организирайте ежедневието си така, че да сте предимно в компанията на старите си приятели през тази седмица. Ще се чувствате най-сигурни и спокойни с хора, които споделят възгледите ви, имате общи теми за разговор и както обикновено се казва, разбирате се „без думи“. Що се отнася до професионалните ви изяви, не се престаравайте излишно. Обсъждайте идеите си с колеги, с които сте работили достатъчно дълго, за да им имате доверие.

Намалете контактите в социалните мрежи и не се увличайте по участия в публични инициативи, предложени от организации със съмнителен авторитет. В края на седмицата е възможно да ви поканят на мило тържество. Не отказвайте, ще срещнете стари познати, а емоциите ще са зареждащи. Непредвидено парично постъпление или мил подарък искрено ще ви зарадват.

Скорпион

Вземете инициативата в свои ръце, в случай че искате да смените работата си. Търсете активно през тази седмица. Препоръката важи с еднаква сила както за безработните, така и за тези, които работят. Хората от първата група ще получат добри оферти с възможност за избор спрямо приоритетите си. Докато при хората от втората група водеща ще е възможността за изява и по-пълно разгръщане на творческия потенциал.

Освен това не е изключено да изникне възможност за допълнителна работа. Тя няма да е случайна, ще я получите след намесата на влиятелен приятел. Естествено, ще е свързана и с допълнителни приходи, които ще ви позволят сравнително бързо да „закърпите дупките“ в бюджета.

Стрелец

Предстои динамичен период, наситен с много впечатления, повечето приятни. През тази седмица комуникацията ви ще е интензивна. Ако участвате в групи по интереси, независимо дали са присъствени или в социалните мрежи, то ще можете да се включите в различни публични изяви. Част от виртуалните ви познати ще преминат в групата на реалните и поне един от тях ще ви сподели полезен опит, ще ви подскаже източници на информация, от които бихте могли д се възползвате.

Активирайки публичните си контакти може да предизвикате недоволство у близките си. Не ги лишавайте от вниманието си и не създавайте поводи за ревност. Отзивите за текущата ви работа ще са добри и ще се отразят положително на самочувствието ви. Ако се заемете с усвояването на нови знания ще напреднете бързо.

Козирог

Авантюристичната жилка от характера ви през тази седмица ще се събуди. Обикновено сте спокойни и предпочитате събитията да са предвидими, но сега ще ви обхване стремеж към приключения, желание да направите нещо ново, да реализирате някаква промяна в живота си, макар и минимална. Промяна ще има и тя ще е свързана с отношенията ви. Новите познанства ще ви изглеждат дълбоко интригуващи, а старите – безлични и отегчителни. Съобразете се, че това все пак са първи впечатления и не бързайте „да горите мостове“.

Не е изключено връзка, създадена на делова основа, да придобие романтичен оттенък. Тъй като ще сте доста по-сексапилни от обикновено партньорите ви, особено тези които познавате отскоро, ще търсят начин да намалят дистанцията и да съчетаят полезното с приятното. С други думи, да си сътрудничите не само в областта на бизнеса, но и в личния живот.

Водолей

Обстоятелствата ще са благоприятни за поставяне в ред на отношенията ви на всякакво ниво. Ще можете да прекратите стари разправии със съседи, да стигнете до консенсусни решения по имотни въпроси с роднини, да възстановите отдавна прекратени връзки със стари приятели, които живеят далече от вас. Особено полезно ще е изглаждането на конфликтните точки с колегите и шефа. Ще стабилизирате позициите си и като цяло ще се повиши ефективността от екипната работа.

Не е без значение освежаването на любовните и семейни взаимоотношения. Ако връзката ви датира от години ще усетите трепета, който сте изпитвали в самото начало. Колкото повече свобода предоставите на партньора си, с колкото повече грижа се отнасяте, толкова по-пълноценно ще разгърнете чувствата си. Несемейните може да направят първата крачка към съвместен живот.

Риби

Умението ви да се концентрирате и да анализирате фактите задълбочено през тази седмица ще е на много по-високо ниво. Ще се справяте с всякакъв вид работа по-бързо и по-рационално. Едно от нещата, които ще ви се получават без особени усилия ще е поставянето на ред навсякъде и във всичко. Почти „от движение“ ще успеете да поставите по местата им вещите си, документите, че и предстоящите задължения.

След като се освободите от всичко ненужно ще можете да разгърнете пълноценно потенциала си и да намерите решение на „отложените“ въпроси, на тези които непрекъснато оставяте на заден план, просто защото не ви се занимава с тях. Оптимистичното настроение ще се отрази положително на физическото ви състояние.