Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 септември 2019

Тази седмица ще имаме желание да разговаряме повече с любимия човек, да задоволим своите физически нужди. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий оказва влияние върху общуването и вие ще сте мотивирани да разговаряте повече с любимия човек. Опитът да балансирате нещата във връзката ви, е основен приоритет сега и наистина ще искате да постигнете хармония и положителни вибрации с партньора. Възможно е в края на седмицата да се почувствате несигурни относно обсъждането на конкретна тема. Вашите желания и цели са важни, затова не се чувствайте виновни, че искате да говорите за тях.

Телец

Тази седмица ще имате достатъчно енергия, за да преследвате всяко удоволствие, което искате от живота. Марс се движи през вашия сектор на романтиката, което ще направи живота ви още по-интересен. Ако сте обвързани ще се радвате на прекрасни моменти с партньора, който ще ви обгрижва по всякакъв начин.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, дали не се държите отбранително спрямо любимия човек? Внимавайте какво правите, защото така саботирате вашия реален потенциал за тази любовна връзка. Не прехвърляйте миналото от предишни любовни взаимоотношения върху настоящето. Чувствате се несигурни относно това как да продължите напред. Отговорът? Стъпка по стъпка.

Рак

Когато става въпрос за разрешаване на семеен проблем, няма да липсват спорни ситуации с любимия човек. Колкото и да се опитвате да изгладите нещата, половинката ви изглежда не е отворена за никакви компромиси. Това може да ви накара да се откажете от всичко. Това как ще протече комуникацията помежду ви ще бъде вашият червен флаг, на който трябва да обърнете внимание. Тези от вас, които се срещат с някоя нова личност, ще се радват на приятни мигове заедно.

Лъв

Целият ви романтичен свят е базиран на вярата и фантазията ви относно любовта и точно това ви харесва на вас. Юпитер, който сега е във вашия любовен сектор, ще заеме добра позиция спрямо Нептун. В даден момент може да се наложи да направите проверка на реалността, която засега игнорирате. Всичко, което искате е да се наслаждавате на моментите.

Дева

Сатурн преминава през вашия любовен сектор. Ако от дълго време не сте имали сериозен партньор до себе си, вероятно вече сте наясно какъв точно искате да привлечете към себе си. Всички хубави неща си заслужават чакането, а вашето може да свърши още тази седмица. Обвързаните представители на зодията ще могат да постигнат повече хармония с половинката.

Везни

Интересен и динамичен ще бъде любовният ви живот през тази седмица. Много е възможно половинката ви да изземе някои от вашите функции и отговорности. Първоначално това ще ви накара да се чувствате малко разочаровани, но в последствие може да усетите всичко това като облекчение.

Скорпион

Скорпиони, внимавайте как харчите пари за романтични удоволствия. Опитвате се да си купите любов или инвестирате, помагате на половинката си? Има разлика, затова бъдете честни със себе си и не се заблуждавайте.

Стрелец

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого, ще получат подкрепа от тази личност по един или друг въпрос. Той или тя може да измести планини от пътя ви. Ако вече сте обвързани, възможно е да имате различно настроение спрямо романтичната енергия на седмицата. Възможно е партньорът да ви критикува за това как харчите пари.

Козирог

Тази седмица ще се почувствате така, сякаш животът ви най-накрая се движи в съответствие с плана, върху който сте се фокусирали от месеци. Някои от вас може да започнат връзка със специална личност, да започнат да поемат нови отговорности в живота и отношенията. Не се съмнявайте в нито един момент, Козирози, а изживейте хубавите емоции.

Водолей

Обвързаните Водолеи може да останат малко разочаровани. Причината за това са различните духовни възгледи с любимия човек. Дали той или тя не ви карат да се чувствате пренебрегнати за пореден път? Ако се случва често мнението ви да не бъде чуто, сега ще искате да говорите по-сериозно за връзката ви.

Риби

Марс се движи през сектора на вашите взаимоотношения и това ще доведе до искри от страст. Любимият човек ще ви изненада приятно, особено в спалнята и така ще можете да достигнете ново ниво във връзката ви. Дори и да сте имали разногласия през последните дни, ще успеете да ги преодолеете.

Източник: az-jenata.bg