Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юни 2019

Тази седмица ни предстои пълнолуние, което ще ни накара да се замислим върху любовния ни живот и текущата ситуация в отношенията. Дълбоки въпроси ще очакват отговори. Звездите ще ни дадат възможност да изгладим недоразуменията. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица за Овните ще има емоционално събуждане относно това дали има динамика в любовните ви взаимоотношения. Дали някои от вас не са били прекалено идеалистични по отношение на определена личност, отказвайки да видите реалността? По-добре е да се придържате към реалността.

Телец

Думите ви ще звучат остро, така че внимавайте как ще ги използвате. Много е възможно половинката ви да заеме отбранителна позиция. Ето защо помислете добре преди да говорите, за да не съжалявате след това.

Близнаци

Пълнолуние във вашия партньорски сектор в понеделник ще донесе малко светлина относно връзката ви. Ако нещата с любимия човек вървят добре, тогава вероятно ще почувствате необикновено ниво на свързване и ангажираност към партньора си. Ще ви бъде лесно да изразявате емоциите си един към друг и може да имате усещането, че тази връзка ще разшири хоризонтите си. Но в случай, че нещата не вървят гладко, няма да можете да игнорирате това, което не ви допада.

Рак

Тази седмица ви очакват невероятни любовни преживявания. С любимия човек ще имате желанието да вложите още „гориво“ за вашата връзка, което да я направи по-страстна и интересна. Действайте с леки стъпки и без излишна еуфория. Необвързаните Раци може да имат интересно запознанство с потенциал да се развие в нещо повече.

Лъв

Когато става въпрос за любов, седмицата ще бъде повече от вълнуваща. Ако сте необвързани, пълнолунието във вашия сектор на романтиката ще ви накара да изпитате силни емоции към някого, когото скоро сте срещнали. Възможни са разочарования, затова не бързайте с любовните обяснения. Онези Лъвове, които скоро са започнали връзка, ще имат много поводи за радост, романтични изненади.

Дева

Изпитвате ли силни емоции към някого? Необвързаните представители на зодията ще имат силното желание да срещнат нова любов или ако вече са се запознали с някого ще се изкушат да задоволят интимните си желания. Не бързайте. За други, може да се появи ухажор, който няма да отговаря на търсенето ви. Обвързаните Деви ще се радват на хармония.

Везни

Пълнолунието ще окаже влияние на вашия комуникационен сектор. С лекота ще може да споделяте вашите мисли. За самотните Везни това е идеалното време да отворят сърцето и съзнанието си, за да опознаят някого, който ги интересува. Но това няма да е седмицата за малките разговори, а за разширяване на хоризонтите ви.

Скорпион

Нептун, планетата на заблудата и объркването, ще заеме ретроградна позиция във вашия любовен сектор. Това ще ви помогне да разчистите живота си от нещата, които не са ви необходими в любовния ви живот. Някои Скорпиони, които се чудят дали обект на тяхното желание може да е новата им любов, ще трябва да се отдадат на нови взаимоотношения, за да получат отговор на въпросите си.

Стрелец

Пълнолунието ще повиши вашата чувствителност, а това няма да остане незабелязано от любимия човек. Помислете какво ви кара да се чувствате по този начин. Може би има нещо, което се нуждае от внимание в любовния ви живот, за да помогне да възстановите чувството за сигурност във вашата връзка.

Козирог

Меркурий и Марс сега са във вашия сектор на взаимоотношенията. Двете планети ще се противопоставят на Плутон, планетата на контрола, която сега е във вашия знак. Това може да доведе до война на думи между вас и половинката ви. Когато се впуснете в борба за власт, не забравяйте, че вие сте един екип. Ако не преодолеете споровете, връзката ви може да се разклати.

Водолей

С Венера във вашия сектор на романтиката, ще имате много възможности за интересни запознанства. Ще се наслаждавате на удоволствията на живота и това ще ви кара да се чувствате привлекателни. Но в края на седмицата, планетата на любовта Венера ще се противопостави на Юпитер. Внимавайте какво си пожелавате.

Риби

Тези Риби, които отскоро се срещат с някого, може да осъзнаят, че този човек не е толкова съвместим с тях, както са си мислили първоначално. Някои неща може да замъглят реалната ви преценка. Нужна ви е гаранция, преди да задълбочите взаимоотношенията си. Обвързаните представители на зодията ще имат нужда да говорят за връзката си и това, което не ги удовлетворява.

Източник: az-jenata.bg