Седмичен любовен хороскоп за 24 – 30 юни 2019

Любовният живот в последните дни на юни може да е малко объркан, заради Венера и Нептун. Възможни са заблуди, разочарования. Може би някои представители на зодиака не искат да видят истини, които са очевидни. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Лъжи, спорове, разочарования… Такава ще бъде любовната седмица за Овните, а виновници за това ще са Венера и Нептун. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да осъзнаете, че определени знаци са били пред вас през цялото време, но любовта ви към някого ви е карала да си затваряте очите.

Телец

Тази седмица, за Телците любовта и парите ще бъдат свързани по някакъв начин. Някои от вас може да решат да спестят финансова информация от половинката си. Ако пък сте необвързани, може да се почувствате по-уязвими и самотни. В резултат на това може да се изкушите да похарчите повече пари, за да се утешите.

Близнаци

Влюбени сте, но не бъдете глупави, уважаеми Близнаци. Когато става въпрос за любов, тази седмица ще се почувствате така, сякаш сте загубили баланса. Самотните представители на зодията, може да имат романтична среща и да решат, че това, което им се случва е твърде хубаво. Балонът може да се спука, когато разберете, че този човек крие нещо. Обвързаните Близнаци може да се разочароват от това, че любимият човек не ги подкрепя по отношение мечтите им свързани с кариерата. Близнаци, събудете се!

Рак

Уважаеми Раци, дали не посвещавате любовта си на някого, който не заслужава вашето внимание? Вероятно се надявате, че демонстрирайки интерес, на вашите чувства ще бъде отговорено със същото. Колкото повече живеете в заблуда, толкова по-разочаровани ще бъдете. Пуснете тази личност. Това, което е ваше, няма да ви подмине.

Лъв

През последната седмица на месец юни, ще бъде по-добре да не споделяте много за любовния си живот с приятели. Дори и да имат добри намерения, съветите им може да доведат до объркване. Следвайте събитията и обмисляйте добре вашите думи и действия.

Дева

Девите ще търсят яснота както по отношение на кариерата, така и в любовта. Може да се окаже, че нямате подкрепата, която желаете да имате от партньора си, докато се опитвате да се възползвате максимално от настоящите възможности, които се откриват пред вас. Като цяло, любовната седмица ще бъде разочароваща за вас.

Стрелец

Венера се движи през вашия партньорски сектор. Тя ще се отдели от Нептун, който сега е в частта от вашата графика, отнасяща се за дома и семейството. Възможно е да има роднина, който да саботира връзката ви или е възможно да има конфликтни ситуации с любимия човек. Ако не успеете да постигнете съгласие, може да стигнете до извода, че връзката ви се разпада, но само, ако нейните основи не са стабилни.

Козирог

Въпреки че Козирозите по-рядко се оплакват от многото работа, то тази седмица може да останете разочаровани, когато става въпрос за баланс между любов и работа. Ако вие сте тази половина от двойката, която дава повече от себе си, може да останете разочаровани, че любимият човек не оценява вашите жестове. Говорете за това.

Водолей

Необвързаните представители на зодията може да искат да се сближат повече с определена личност. Възможно е решението, което ще вземете да не е въз основа на съвместимост между вас. Може би се водите от мисълта колко много този човек може да направи за вас. Друга възможност е да изпитвате емоции към някого, а той към вас не. Ако вече сте обвързани, бъдете внимателни в комуникацията с любимия човек.

Риби

Въпреки че ще се чувствате объркани по отношение на любовта, ще осъзнаете, че вие сте били тези, които сте ограничавали възможностите си за щастие. Ако сте във връзка, която не се развива добре, може да си направите някои равносметки. Може би не гледате в една посока с този човек, когато става въпрос за бъдещето ви. За някои Риби предстои нова вълнуваща среща.

Източник: Аз Жената