Седмичен любовен хороскоп за 26 август – 1 септември 2019

Това, което ще трябва да направите тази седмица е да излезете от зоната си на комфорт, за да създадете трайната сигурност, за която наистина копнеете. Венера и Марс ще бъдат в добра позиция към Уран, но ни очаква и новолуние. Как всичко това ще се отрази на взаимоотношенията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на август Овните няма да се вълнуват от романтика. Вниманието им ще бъде фокусирано върху работата, парите, а не толкова върху това, което се случва в личния ви свят. Или казано накратко – работата и личният ви живот не се пресичат. Тези от вас, които имат флирт с колега или шефа си, може да очакват интересна седмица. Възможно е също така колега или приятел да ви запознае с интересна личност, бъдете отворени.

Телец

Необвързаните Телци може да очакват промяна. Новолунието в петък ще се отрази на вашия 5-и дом на романтиката, което ще повиши потенциала ви за нещо специално в любовта. Бъдете активни! В допълнение към новолунието, Марс и Венера също ще ви окажат своята подкрепа, особено ако вече имате любим човек до себе си.

Близнаци

За Близнаците, които са обвързани, последните дни на август ще са изпълнени с положителни емоции. Житейска ситуация може да се промени в желаната от вас посока. Възможно е с любимия човек да закупите нов дом, да пътувате, да искате да се уедините. Необвързаните не ги очакват кой знае какви промени.

Рак

По отношение на любовта, Раците определено няма да скучаят. Ако сте самотни, съвсем скоро ще срещнете някого. Важно е да бъдете социални и да се забавлявате повече извън дома си. Обвързаните представители на зодията ще вземат дългосрочни решения за връзката си, което ще внесе и повече сигурност.

Лъв

Тази седмица може да бъдете зарадвани от новина за подобряване финансовото състояние на любимия човек. Може би става въпрос за кариерна възможност, която вие ще подкрепите. Възможно е и да решите да създадете общ бизнес с половинката си. Като цяло седмицата се очертава хубава в любовен план за Лъвовете.

Дева

Девите ще бъдат щастливи в любовта, дори и да им се наложи да излязат от своята зона на комфорт. Необвързаните представители на зодията ще бъдат привлечени от някого, който обикновено не би се вписал в представите им за половинка. Може би е добре да бъдете по-смели. Обвързаните имат възможността да добавят повече романтика във взаимоотношенията с партньора.

Везни

Обвързаните Везни ще се радват на приятна изненада от любимия човек, която може да е свързана с финанси или пък нещо по-пикантно в спалнята. Ако пък нямате половинка до себе си, може да се срещате с някого, който ще ви накара да се чувствате повече от добре. Взаимоотношенията ви има вероятност много бързо да се развият.

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, очаквайте любовният ви живот да бъде непрекъснат вихър от безкрайни изненади тази седмица. Уран, планетата на внезапните развития, ще окаже влияние върху сектора на вашето партньорство. Освен това Марс и Венера ще бъдат в перфектна връзка към Уран, което ще направи любовния ви живот още по-вълнуващ и интересен.

Стрелец

Вниманието на Стрелците ще бъде фокусирано върху работата, но ще е важно да отделят време и за любовта. Най-хубавото е, че ще почувствате, че имате перфектен баланс и вашите физически и емоционални нужди във връзката ви са удовлетворени. Необвързаните представители на зодията също имат шанс за положителна промяна в любовта.

Козирог

Още през май Уран се премести във вашия сектор на романтиката. За някои Козирози това може да е било край на една връзка, но също така, енергията може да ви помогне да създадете нова. Тази седмица всичко ще се насочи към последното. Имате подкрепата на планетите затова действайте смело.

Водолей

С любимия човек ще сте готови да експериментирате повече в спалнята. Новолуние във вашия 8-ми дом на интимността ще окаже положителна подкрепа да преоткриете много неща във връзката си. Хубавото е, че и двамата ще искате да добавите нещо ново във взаимоотношенията си.

Риби

Ако отскоро се срещате с някого, ще осъзнаете, че този човек е идеален за вас. Възможно е взаимоотношенията ви да се задълбочат. Сериозно обвързаните Риби може да се решат на по-сериозна стъпка, като годеж, брак. Новолунието във вашия партньорски сектор ще отвори ума и сърцето ви.

Източник: az-jenata.bg