Селена Гомес и The Weeknd вече живеят заедно

Влюбената двойка Селена и The Weeknd правят следващата стъпка в своята връзка и са решили да живеят заедно. Двамата временно са се преместили в „нискоетажна луксозна сграда в сърцето на Гринуич, Ню Йорк“.

Ако това е истина това ще се случи само за няколко месеца, докато траят снимките на Селена в новия филм на Уди Алън в Ню Йорк. The Weeknd няма да спи там всяка вечер, защото все още тече турнето му, което се провежда в Англия, Нова Зеландия и Австралия до средата на декември. С две думи те се местят заедно, но няма да живеят заедно.

Все пак това е голяма стъпка за Селена, която обикновено живее в хотели, когато работи по временни проекти. Явно този път иска да се потопи в атмосферата на града, в компанията на приятеля си.

Жилището притежава високи тавани, големи стъклени тераси и английска кухня. Жилища с подобни характеристики струват около 16 хил. долара на месец или повече.

„И двамата са много мили към съседите и изглеждат много щастливи от новия се начин на живот.“

Това е вторият път, в който Селена решава да живее заедно със свой приятел. Предишният й опит е с Джъстин Бийбър, с когото се разделиха през 2014 г., но живееха заедно от 2012 г. „Когато се преместих да живея заедно с приятелката си бях само на 18 г. Живота с нея беше нещо като брак. Да живееш с момиче на тази възраст е прекалено, но ние бяхме толкова влюбени. Нищо нямаше значение. Ние бяхме всичко един за друг“, споделя Джъстин.