Селена Гомес подписа договор за 10 млн. долара с модна компания

Завръщането на Селена Гомес към светлините на прожекторите може да е бавно, но със сигурност е славно.

Първо, тя спечели Американските музикални награди, започна да публикува в Инстаграм отново (тя е звездата с най-много последователи) и показа, че елегантната й визия не се е променила и на йота, въпреки тримесечното отсъствие.

Ще виждаме все повече и повече от Селена, особено сега, когато бе обявено, че тя ще работи фешън бранда Coach.

Изпълнителката е подписала договор за 10 млн. долара с американската марка за луксозни облекла. Официалният документ потвърждава, че Гомес ще бъде рекламно лице на бранда, ще участва в кампании и ще създаде собствена линия облекла.

Напомняме, че Джиджи Хадид подписа подобен договор с Tommy Hilfiger тази година, като взаимоотношенията им се оказа толкова успешни, че моделът ще създаде втора колекция дрехи за дизайнера.

По-рано тази година, Селена бе избрана да стане лице на Louis Vuitton и участва в първата си мащабна рекламна кампания през юни.

След колаборацията си с луксозната френска марка, нямаме търпение да видим какво ще се случи и с американската Coach. Ако Селена внесе от собствения си стил в направата на дрехите, то можем да очакваме облекла, които дори да засенчат партньорството между Джиджи и Tommy Hilfiger.