Сензация! Християн Гущеров се обвързва със Светлана Василева

Връзката на милионерския наследник Християн Гущеров с манекенката станала много сериозна

Плеймейтката Светлана Василева и младият милионер Християн Гущеров се стягат за сватба – разкрива „България днес“. Връзката между двамата, които се залюбиха в разгара на лятото тази година, сериозно се задълбочила и те са обсъждали да предприемат сериозната стъпка. Гущеров вече има един брак зад гърба си с фолкпевицата Мария, докато за моделката това ще е първо официализиране на отношения – отбелязва изданието.

Първоначалните планове са щастливото събитие да бъде най-рано лятото или есента на следващата година, за да може всичко да бъде организирано по перфектния начин. За деца още не са говорили, но нищо чудно и те да излязат на дневен ред. Едно било сигурно – бъдещата сватба щяла да е изключително пищна и да засенчи всякакви подобри други тържества, които са правени на територията на страната ни.

Двамата вече сериозно са подготвени за семейния живот, като са се превървали в клинични домошари.

Гушеров и Светлана в компанията на приятели

„Християн и Светлана не излизат никъде. Само си стоят вкъщит. Не им е интересно да ходят по ресторанти и заведения, а предпочитат да се наслаждават на домашната храна. Като се събират с приятели, също го правят вкъщи и там си купонясват и се отпускат да си пийват“ – разкриват пред изданието приближени на популярната двойка.

От средата на август Християн Гущеров и Светлана Василева живеят заедно в дома на бизнесмена в тузарския столичен квартал „Бояна“.