Сестри намериха на тавана еротични СНИМКИ на прабаба си

Коледа е времето на семейните срещи и празненства, уютна и спокойна обстановка. Но за това момиче тя бе момент на паметно откритие.

Веднъж тя видяла в интернет картинка, под която един потребителите се скъсвали да коментират, че в миналото жените са се държали доста по-скромно, отколкото сега. В този момент тя си спомнила една специална Коледа, за която решила да разкаже на всички.

„Понеже съм виждала вече над 600 вариации на този мем, искам да ви разкажа тази история. Беше 2012 година, Коледа. Със сестра ми се върнахме от колежа и бяхме изпълнени с носталгични чувства. Затова решихме да прегледаме старите семейни албуми.

Започнахме от роднините на мама и дълго се смеехме на снимката, на която баба се опитва да сложи хартия за увиване на подаръци върху куче. Но изведнъж забелязахме странен кафяв плик.

В него имаше 4 неизползвани билета за „Титаник“. Мама ни разказа, че нейните предци действително са искали да плават със злополучния кораб, но, понеже леля се разболяла, на тях им се наложило да останат у дома.

Но това не беше най-странната находка. В плика ние видяхме и снимки на нашата полугола прабаба. Да, затова, със сигурност, не бяхме готови.

Момичетата били във възторг от видените снимки. За съществуването им не знаела дори и майка им.

по-късно се оказало, че по този необичаен начин прабабата искала да прикове към себе си вниманието на своя своенравен мъж. Момичета, не ви ли напомня това нещо?

Въпреки разпространеното мнение, хората от онова време също не са се срамували от подобни снимки.

източник: БЛИЦ