Шеф Петров псувал екипа на „На кафе”

Шеф Петров проявил кибритлийския си нрав и в предаването „На кафе”.

Разбира се, не пред камерите, но пък това не попречи на водещата Гала и репортерката Зайнеб да разкажат за случката по време на коментирането на „ВИП Брадър”.

Когато онзи ден стигнаха до визитката на кулинаря, Зайнеб изтъкна, че е коректно да се сподели въпросното му участие в „На кафе”.

„Той си позволи към някои дами от нашия екип да се държи не особено кавалерски”, отсече Зейнеб. Гала я прекъсна, за да разясни: „Не само не кавалерски, а и доста грубиянски, абсолютно неоправдано!”.

Преди време шеф Петров гостувал в „На кафе”, за да приготви няколко ястия, които зрителите да могат да изпробват вкъщи. В крайна сметка обаче готвенето трябвало да завърши на запис, което особено го ядосало.

Неуспешни били опитите на дамите от екипа да му разяснят, че няма как да отменят другите теми и гости в предаването, за да завърши той ястията си на живо.

По-късно пък шеф Петров побеснял от факта, че записът с кулинарните му шедьоври не се излъчил още на следващия ден. И тогава влязъл в пререкания с екипа на предаването.

Споделяйки за неприятната случка онзи ден, Гала разясни, че темите „На кафе” се планират доста напред във времето и било невъзможно да кажат на вече поканен гост да не идва във въпросния ден и час, защото ще излъчват запис.

В крайна сметка показали на зрителите цялото гостуване на шеф Петров, от което в „На кафе” все още им горчи.