ШОК! Съпругата на президента Петър Стоянов се сбабичоса и ошишка, няма и помен от лъскавите й капели (Снимки)

Най-суетната ни първа дама – Антонина Стоянова, която шашкаше с избора си на капели и козметика, е променена до неузнаваемост.

Вече на 65, някога цветущата и ексцентрична ВИП-персона е повехнала, има уморен вид и се е превърнала в една невзрачна жена тип „практична домакиня”.

Репортер на „Уикенд“ „улови” съпругата на Петър Стоянов в бусче на летището в Женева, което трябваше да отведе Антонина до самолета за София.

Дипломатката в последните години почти непрекъснато лети до скъпия град, тъй като работи към Световна организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център.

Половинката на Бат` Петьо се бе сгушила удобно в седалката на возилото и потънал в неизвестно четиво. Всеки обаче можеше ясно да види бръчките и отпуснатата кожа на лицето й, макар че бе направила опит да скрие дефектите с умел грим.

Макар и остаряла, дипломатката, вярна на себе си, бе облечена спортно-елегантно, с видимо скъпи дрехи и фини кожени ръкавици. В ръката си пък стискаше оригинална чанта от класическия модел на „Луи Вютон”, която струва над 5000 лева.

С черен спортен панталон, натикан в кожени ботуши, късо шик яке с кожена яка и модна шапка с блестящи пайети, Антонина няма нищо общо с жената, която преди години сияеше до президента в най-стилни тоалети и шапки на английска лейди.

Сигурно заради променения си вид, малцина от българите на летището в Женева разпознаха прочутата дипломатка.

Иначе „госпожа президентшата” си живее живота в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка /около 30 000 лева/, както и безплатен апартамент в центъра и два дувопосочни самолетни билета месечно.