Щерката на Любо Нейков влиза в „Откраднат живот“

Любо Нейков съвсем скоро ще се наслади на един от най-чаканите си моменти в живота – този да види щерка си на екран.

Това ще се случи в един от следващите епизоди на хитовия български сериал „Откраднат живот“, издава човек от екипа на продукцията.

Осиновената щерка на големия актьор Ина ще влезе директно в операционните зали, където ще покаже неподозирани актьорски заложби.

Нещо повече – оказва се, че „Откраднат живот“ е любимият сериал на наследничката на Нейков и за нея този шанс да бъде рамо до рамо с толкова именити актьори, е сбъдната мечта не само заради актьорския дебют, но и заради факта, че по професия Ина е медицинско лице.

Тя е част от акушерския екип на „Майчин дом“ и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не са й чужди.

Ина е дъщеря на починалия през 2013-та брат на актьора, но Любо Нейков се грижи за нея като истински баща. Когато биологичният й баща си отива, тя е само на 16 години, връщат лентата с тъга съседи на актьора от родния му Червен бряг.

Любопитна подробност е, че Ина и биологичната дъщеря на Любо Нейков – Анна се разбирали толкова много, сякаш са истински сестри. Постоянно си помагали във всичко.