Силвия Юрукова бе приета по спешност в болница!

Скандалната топлес моделка Силвия Юрукова бе приета по спешност в болница след системни паникатаки, разкриха нейни приятелки, пише „Телеграф“.

Дни преди да се озове в болница, Юрукова изпаднала в депресия и споделила пред приятелки, че се чувства психически рухнала. Брюнетката приела много тежко раздялата с гаджето си, тъй като двамата дори правили планове за дете и и съвместно съжителство. Не е ясно кой от двамата е сложил края, но запознати твърдят, че след системни изневери от страна на мачото, Силвето не издържала и му показала вратата, след което рухнала.

Скандалната моделка рядко излизала от дома си, а когато й се налагало ползвала огромни тъмни очила, с които да крие подпуналите си от плач очи. Едни от най-близките й приятелки са силно притеснени, защото Юрукова отказвала и да се храни, а карала по цял ден на кафета и цигари, с което видимо свалила доста килограми и то само за десет дни.

След няколко седмици в това състояние тя започнала да получава паникатаки, а при последната такава я закарали спешно в болница. В момента Юрукова вече се стабилизира и е под строг лекарски режим.