Симона Загорова: Мама все още не ме е запознала с приятеля си! (+Още признания за Глория, Камелия и гаджето й Симеон)

Глория от две години се опитва да подтикне Симона да участва в музикален реалити формат какъвто е „Гласът на България“. Причината талантливата млада певица да не предприеме тази стъпка по-рано била, че още не се чувствала в готовност.

Гло смятала, че на сцената дъщеря й имала собствена индивидуалност. Макар че гласът на Загорова напомнял на нейния, тембърът й бил коренно различен. Чрез предаването хората ще могат да видят, че Мони е безкрайно талантлив човек, а не просто „дъщерята на Глория“.

В общото им интервю за сп. „LoveStyle” двете разказаха за отношенията си с Камелия, които медиите преиначиха и допуснаха версия, че межу фолк дивите има конфликт.

Камелия ми е много близка. Често говорим откровено за нещата, които касаят нашия бизнес, и си помагаме взаимно. Аз обичам такива хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Симона също много я харесва като човек и професионалист. Оценяваме това, че Камелия се обърна на изпълнението й, но дъщеря ми учи поп и джаз музика и иска да се развива в друго поприще. Затова и отиде в отбора на Иван Лечев. Няма нищо лично“, заяви Глория.

На въпроса дали ходатайства Глория за Симона примата на поп фолка категорично отсича, че не би причинила такова унижение нито на себе си, нито на наследницата си.

Симона разказа и за връзката си със Симеон, с когото са заедно от четири години. Все още не живеят заедно, макар че често ходи у тях. Ренувал я от време на време затова, че е популярна и има интерес към нея, но в рамките на допустимото. За това време, през което са заедно, нито един път не са се разделяли. За сега не планират сватба, тъй като и двамата искат да се развиват професионално в своите си области.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Глория призна, че се чувства много щастлива и обичана и че има човек до себе си. Все още не го е запознала със Симона.

Източник: ХотАрена