Синът на Маги Халваджиян с първи СНИМКИ след жестоката катастрофа!

Преди няколко дни ви информирахме, че синът на Маги Халваджиян е претърпял жестока катастрофа с мотора си. А сега снимка на потрошения Бебо Халваджиян шокира мрежата!

Атрактивният наследник на продуцента лежи с бинтован крак в „Пирогов“ и е благодарен на Господ за лудия късмет, който е извадил.

„1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира“, пише той в социалната мрежа с много вълнение. И добавя покъртителни думи за случилото се в деня на инцидента:

„Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат.

В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка.

Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътя до болницата е един от кошмарите, които би забравил.

Безкрайната вечер на топлия 20-ти август се лее бавно. Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам роднини и приятели, които започват да се стичат заинтересовани за здравето ми, чакайки детайли за операцията.

За нея няма да навлизам в детайли, няма да са красиви. А след нея… Започват дните на безумни мъки и болки и дискомфорта на хоспитализацията.

Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова.

Не можеш да свършиш най-нормални, битови неща, а ако все пак успееш, после се чувстваш сякаш си изкачил планина на един дъх. Но все пак съм устроен така, че във всяка ситуация да търся плюсове и красота. Благодарен съм на страшно много хора.

Ще започна от двамата колеги мотористи, които спряха веднага след удара и бяха неотлъчно до мен, докато линейката ме прибра. Също така момчетата, който слязоха от колите си, звъннаха на 112 и вдигнаха цял автомобил, за да ме освободят.

Милите дами, които ми даваха вода и стискаха ръката ми за кураж. Благодаря на всички, които помагаха и идваха да ме видят и да се погрижат за мен през тази седмица в болницата.

Благодаря на страхотния доктор Милко Илиев и целият му екип за невероятната операция и всички пирони, с които ме дари! Благодаря на всички сестри, санитари и рехабилитатори за внимателните грижи.

Най-много благодаря на семейството си, че беше до мен във всяка една минута. А на Allexandra Amorr, която за пореден път ми доказа силата на любовта ни, ще имам да се отблагодарявам цял живот. Благодаря ви. Обичам ви.

Пазете се, защото е нужна само 1 секунда“, завършва емоционалното си признание Бебо Халваджиян, а под него стотици негови реални и виртуални приятели го заливат с пожелания за бързо възстановяване и повишено внимание на пътя.