Скандал! Дъщерята на Барак Обама пуши от бонг (СНИМКИ)

Снимка, циркулираща в социалните медии, показва Малия Обама близо до предмет, който наподобява огромен бонг.

За хората, които не знаят какво е бонг, това е вид устройство, което се използва за пушене най-често на марихуана, тютюн и др. вещества.

Снимката е направена в братство в Университета на Пенсилвания в Неделя, според Radar Online.

Тийнейджърката, която след една година ще започне да учи в Харвард, носи същата тениска с надпис „Smoking Kills”, с която беше забелязана на фестивала “Budweiser Made in America” във Филаделфия, състоял се на същия ден.

Според Алън Бари – известен фотограф и експерт в Photoshop, снимката не е редактирана.

„Изледвах снимката детайлно, и по-точно, нейния образ не е добавен или насложен върху друг по никакъв начин. Това, за добро или лошо, наистина е Малия Обама.“ – казва Бари.

Тази снимка излиза едва седмици след като Малия бе забелязана да пуши от подозрително изглеждаща цигара на фестивала “Chicago’s Lollapalooza”.Снимков материал, публикуван от “Radar Online” ясно показва как тя пуши от цигара, която по думите на свидетели, съдържала марихуана. Инцидентът довел до огромна караница между нея и баща й – Президент Барак Обама.

Като малка, Малия е страдала от астма и нейния баща си спомнил, колко бил уплашен, когато неговата 4-годишна дъщеря изпитвала трудности при дишането. Пушенето е допълнителен риск за хората, имащи астма, защото може да предизвика атаки в допълнение на дългосрочните ефекти.