СКАНДАЛ! Михаела Филева спи с женения си шеф. | Gossips.BG

СКАНДАЛ! Михаела Филева спи с женения си шеф.

Графа луд по певицата, напомняла му за Мария Илиева.

Михаела Филева се е забъркала в афера с Графа, шушукат музиканти. Двамата изпълнители открай време имали специално отношение един към друг, въпреки че за пред хората са само колеги

Младата певица от Велико Търново хванала окото на Владимир Ампов – Графа още през 2011 г., когато участва в „Х Фактор“. Тя отпада на ранен етап от шоуто, но пък подписва с продуцентската компания на музиканта. Говори се, че още тогава искрата между двамата пламнала, но огънят избухнал много по-късно, пише столичен всекидневник.

Михаела дълго се дърпала на шефа си, защото по принцип не била момиче, което си ляга току-така с женен мъж. По онова време Ампов вече има две деца от благоверната си Мария. Самият той също по природа не е кръшкач и в името на семейството се опитвал да стои настрани от изпълнителката, твърдят запознати. С времето обаче от турне на турне и от участие на участие отношенията между двамата се задълбочили.

Според колеги на двамата музиканти те в крайна сметка са започнали да си устройват тайни срещи, за да консумират взаимната си страст. Не е случайно, че именно дългокраката Михаела е предложена лично от шефа си като част от журито на „България търси талант“.

Според запознати болярката е точно типът на Ампов. Излишно е да се споменава колко много напомня и визуално, и като поведение на по-възрастната си колежка Мария Илиева, с която се знае, че Графа е имал вземане-даване, макар и двамата да го отричат.