СКАНДАЛ с продължение: Гери-Никол удари в земята Рут Колева! Вижте как я зашлеви (+ Още пикантерии около R&B кралицата)

Скандалът около Гери-Никол и Рут Колева продължава с пълна сила.

Два месеца след като Колева нападна колежката си и й отправи жестоки обвинения, R&B кралицата не й остана длъжна.

В интервю за сп. LOVE Style 18-годишната певица постави на място Рут.

Припомняме, че според Рут Колева бащата на Гери-Никол е платил крупна сума на БНТ като подкуп дъщеря му да спечели българската Евровизия.

„Ако той е давал пари, защо аз не представлявам Евровизия? Говореше се за някакви крупни суми от рода на 100-200 000 лева.

Никой мой родител не е давал пари, за да успея, всичко съм постигнала сама с моите качества.

Това, че някакви неуспешни хора не могат да се успокоят от факта, че нямат никакъв просперитет, си е техен проблем“, отговори Гери-Никол и допълни, че въпросните й колеги трябва да обърнат повече внимание на кариерата си.

„Г-ца Рут Колева може би трябва да си смени цвета на косата, за да я разпознаят повече, защото с този нюанс доста се заседя“, нападна я Гери.

Според нея, колежката й я напада само и единствено от злоба. „Знам, че когато някой говори за друг, значи не е удовлетворен от това, което прави.

Жалко, защото се излага“, заключва R&B певицата.

А колкото до обвиненията, че текстовете на песните й са нецензурни, Гери-Никол недоумява защо само тя е на топа на устата. „Толкова други изпълнители пеят нецензурни текстове, дори псувни, а аз казвам нещо нормално. Аз съм черната овца, но не се притеснявам от това. Важното е да съм успешна черна овца“, успокоява се певицата.

Тя коментира и още едно име, с което я свързват – това на колежката й Дара.

Тук Гери е категорична: „Нямам никакви конфликти с нея“. Изпълнителката на „Ела и си вземи“ дори подчертава, че двете са си много близки, познават се от деца и често излизат заедно и се забавляват.

Колкото до любовта, Гери-Никол все още не я е намерила. „При мен нещата стават много бавно. Трябва да ме грабне един мъж, да усетя енергията му и да си пасне с моята. Досега това не се е случвало“, твърди Гери.

Стела Йорданова

Източник: ХотАрена