Скандален заговор разтресе „Фермата“! Изловиха две знойни красавици в голяма шашма за 100 бона

Брутален заговор може да приближи към финала две от участничките във „Фермата“. Схемите, които дресьорката на кучета Елена и италианката Франческа въртят в предаването обаче може да им изяде главата, след като камерите хванаха техните уговорки.

Тази вечер сивият кардинал на фермата – Елена, беше посочена за фермер на седмицата от отпадналата Ивона. Дни преди това философката получи подобен „наклон“ от италианката. Коалицията Елена – Франческа спретна схема как италианката и емигрантът Гинчев да бъдат пратени за ратаи.

А след това Франческа да се договори с него – който и да отиде на дуел и отпадне, да посочи за шеф на предстоящата седмица другия. Небрежната подробност е, че предизвестеният дуелист ще бъде Гинчев.

И така двете дами вкупом ще оцелеят още две седмици в хитовото риалити, пазейки се една друга, доближавайки се все повече до голямата награда от 100 бона.

Пазарлъкът им обаче беше хванат от продукцията и двете са били предупреждавани, че нямат право на подобни договорки. Въпреки че италианката припомни това, се оказа, че заговорът продължава да е в ход.

Намеренията им засега останаха тайна за останалите, но нароченият за отсвирване Гинчев сравни приятелството им с това на плуващи костенурка и змия, които много искат да се убият една друга, ала оцеляването им зависи от общите им действия. „Фермата“ е място, където схемите просто не важат.

Самата механика на шоуто е измислена така, че е невъзможно човек да нагласи нещата в своя полза по втория начин“, категорични са обаче от шоуто, откъдето се заканиха на строги санкции срещу интригата.