Скандални признания във „Фермата“

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се впусна във финансови признания в риалитито „Фермата: Нов свят“ и разкри, че не отказва ангажимент, независимо дали хонорарът е петцифрен или има стойността на два чифта дънки, пише HotArena.

Бившата „Мисис България“ изрази философията си за стойността на парите в разговор с бизнесмена Митко Калайджиев и треньора на звездите Сами Хоссни в лятната кухня на чорбаджиите. Калайджиев, който управлява агенция за недивижими имоти, също тръгна да разсъждава на работна тематика, изтъквайки, че пари се печелят от понеделник до петък, а уикендите са свещено време. Маринова обаче го контрира: „Мога да изкарам днес 10 000 лв, а утре някой ще ми предложи ангажимент за 100 лв. Не ме интересува дали е събота или неделя, дали е 3 сутринта, отивам и го правя!“.

Калайджиев изсумтя презрително на ентусиазма й, но Мариана беше категорична: „Баща ми ме е учил, че каквото ти е отношението към 20 стотинки, такова ще ти бъде и към 20 000 лв“. Тя добави, че не обича да губи пари и в бизнеса си не гласува доверие на абсолютно никого. „Не съм скъперник, иначе нямаше да давам толкова пари за обувки. Скъперник е този, който си ги къта“, завърши одата за трудолюбието си силиконовата хубавица.

За месец престой във „Фермата“ Мариана Маринова стана първия фермер на седмицата, чиято работа бе оценена с макималния брой от шест кошници с продукти за отбора на чорбаджиите. Тя спечели респекта на мъжете с уменията си да върти мистрия, да шлайфа греди и да реди паркет и дори се пошегува, че щом излезе от шоуто, ще отвори строителна фирма.