Слави поля 51-вия си рожден ден

За първи път от няколко години насам, рожденият ден на Слави Трифонов на 18 октомври, не се е превърнал в тъжен повод за равносметка.

Навръх 50-годишния си юбилей миналата есен, шоуменът бе изпаднал в жестока депресия и не го отбелязал с шумни празненства. Този път той решил да полее рождения си ден.

Дългия събрал в ресторанта на изискан столичен хотел най-близките си хора – майка си Здравка, баща си Тодор, сестра си Петя, зет си Владимир, племенника си Теодор и приятелката му Анелия. 

За да обърне подобаващо внимание на родата в сряда вечерта, Слави записал в 15 ч. рубриката „Нещо лично”. Съвсем логично на личния му празник му гостувала неговата майка.

Преди 6 години шоуменът за пръв и последен път показа публично двете най-важни жени в живота си – кака си Петя и майка им Здравка. Без да се притеснява от обикновения си селски произход, Слави накара майка си да разкаже подробности от житието-битието на рода му.

Майката на двуметровия шоумен често е споменава в неговото шоу. 79-годишната мама Здравка на стари години започнала да обикаля света и да се радва на спокойни старини, благодарение на лукса, който й осигурява нейният син.

Тя обаче не обичала да парадира с парите на Слави и живеела скромно.

Най-голямата слабост на Дългия обаче бил неговият племенник Теодор, пише „Уикенд“.

Трифонов чувствал сина на кака си Петя като свое дете. Още от раждането си Теодор станал слабост на цялата фамилия, а най-вече на известния си вуйчо.

„Слави много го обича. Навремето Петя не можеше да забременее и Слави плати всички процедури чудото все пак да се случи”, споделяла е майката на Трифонов.

Източник: ХотАрена