Слави Трифонов показа как изглежда лъскавото возило Mercedes S класа, което ще подари чрез томбола! (Видео)

Слави Трифонов показа как изглежда лъскавото возило Mercedes S класа, което ще даде чрез томбола на свой зрител. Автомобилът е карал много известни личности, които са гостували в предаването.

Той е представен в специално видео, с участието на Краси Радков и Иван Атанасов – Ванката.

Припомняме, че снощи в предаването си Дългия обяви, че се разделя с тв ефира и не възнамерява да поднови договора си. По думите му, последният му работен ден ще бъде 31 юли. Трифонов натърти, че решението му не е заради проблеми с телевизията, а защото просто вече не се чувства удобно в сегашната медийна среда.

„Моят договор изтича на 31 юли тази година. На тази дата „Шоуто на Слави“ ще спре да съществува. Реших да не подновявам договора ни. Не си мислете, че имаме проблем с колегите от bTV. Не! Това е наше осъзнато решение“, заяви шоуменът.

„Искам да благодаря все пак на моите колети от bTV. Това не е абревиатура на телевизия от три букви, а хора. Като почтен партньор искам да им благодаря. Искам да благодаря и на зрителите. За мен беше чест“, каза Трифонов.

Слави Трифонов и „Шоуто на Слави“ се излъчват в ефира на bTV вече 19 години. Първия епизод на шоуто бе на 27 ноември 2000 година.

Вижте специалното видео, на което Слави и колегите му представят лъскавия Mercedes S класа, който ще участва в томбола и ще бъде спечелен от един от зрителите на шоуто ТУК!