Слави Трифонов с кастинг за политици! Търси талантливи и морални българи

Шоуменът Слави Трифонов даде нова политическа заявка. От днес започвам да търся талантливи, квалифицирани и морални българи, които да заместят сегашната политическа класа. Това заяви Трифонов в писмо до медиите. 

Слави Трифонов

Вижте пълния текст на писмото без редакторска намеса: 

Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.
Тъжна, тъжна, тъжна работа. 

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното:

Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права. 

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи.

И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ. 

Както е известно предложения от Слави Трифонов мажоритарен вот не мина в парламента, което явно подтиква шоуменът отново да атакува политиката.