След Черешката на тортата Мария спретна убийствен купон в клуба на Петко Димитров „33“

Поп-фолк дивата Мария, синоптичката на НОВА ТВ Гергана Малкоданска, бизнесменът Петко Димитров, републиканският шампион по кикбокс Мартин Гаджев и писателят Илиян Любомиров (познат още като Августин Господинов) закриха последната седмица от новия сезон на кулинарното и забавно предаване „Черешката на тортата“.

Петимата колеги станаха много близки и изкараха приятни мигове по време на формата.

Ще ми липсвате. Благодаря ви за прекрасната и незабравима емоция, приятели!“, написа Мария в страницата си във Фейсбук и публикува фотоси с всичките участници, без Илиян, тъй като той имал сложната задача тогава да сготви за всички. Брюнетката честити и победата на Гери Малкоданска, която спечели плакета на шеф Манчев.

В четвъртък вечер, след вечерята на Мартин Гаджев в „Черешката“, певицата спретна убийствен купон в един от фаворитите сред нощните заведения в Студентски град – Club 33 на Петко Димитров.

Участието на Мария протече по начин, който й е запазена марка – в две части, на които се е яви в две различни визии. Неотлъчно до звездата по традиция бяха и девойките от балет FAME.