След Есмер и Емилия: И Мария чака бебе (Топ 5 на бъдещите звездни родители) | Gossips.BG image 1

След Есмер и Емилия: И Мария чака бебе (Топ 5 на бъдещите звездни родители)

Мария е поредната дама от родния шоубизнес, която яхна вълната на бейби бума.

Госпожа Мария Гущерова най-накрая ще сбъдне мечтата на своя съпруг Християн, който няма търпение да стане баща за първи път. Двамата са семейство от повече от година и явно изпълняват максимата „таз година булка, догодина – люлка“. Певицата вече има едно дете – малката Марая, от предишния си съпруг Димитър. За щастливата вест, че втората й рожба е на път, издава наедрялата й фигура, която доста се различава от формата, която демонстрира в новия си клип, сниман преди месец-два.

Вариантът Мария просто да му е отпуснала края е малък, защото тя не спира да се фука колко усилено тренира. Певицата още е в началото на бременността си вероятно ще изкара още няколко месеца на музикалната сцена, преди да излезе в майчинство. Отскоро пък госпожа Гущерова не излиза от дома си без внушителен охранител, който бди да не падне косъм от главата ѝ.

Мярката вероятно е предприета от Християн, който е адски развълнуван от предстоящото събитие и иска само най-доброто за съпругата си. На Мария пък определено ѝ харесва да бъде глезена като същинска принцеса. Изпълнителката на „Страдам“ ще кара бременността си почти наравно със своята колежка Емилия, която е с няколко седмици преднина и скоро излиза в отпуск. Любимата на Коко Динев кара тежка бременност, но също се радва на грижите на своя мъж.

Друг грижовен бъдещ татко е Петко Димитров, чиято съпруга Яна вече е в последните месеци преди раждането, но все още не се е лишила от нощния живот изцяло. Тя е рамо до рамо с мъжа си в бизнеса със заведения, а и върти школа за танци. Скоро обаче ще се отдаде на смяна на памперси за втори път.

С нетърпение в светските среди се очаква още едно бебе – на Благой Георгиев и красивата му съпруга Есмер Омерова. Танцьорката за първи път ще се сблъска с новата си роля на майка, а Благо вече има тренинг с двете си деца от бившата му Христина. Сега обаче той официално е женен мъж и много по-зрял, затова се очаква да бъде прекрасен баща.

esmerradinA

Промяна към добро претърпя и актьорът Деян Донков, който ще става татко за втори път благодарение на любимата си Радина Кърджилова, която ще роди до месец -два. Двамата вече са избрали име за сина им – Христо, на бащата на актрисата. Тя от няколко седмици е по майчинство, а бебето й е такова събитие в театралните среди, колкото това на Мария в поп-фолка.

Qna bremennaEmilia bremenna