Снимат на пожар нов сезон на сериал, който да замести „Шоуто на Слави“

Сагата около ефирното време, което „Шоуто на Слави“ остави празно, в програмата на bTV, започва да се изяснява и като че ли има развръзка. Телевизията е решила да запълни дупката, която Слави Трифонов остави след оттеглянето си, със сериал. Вместо гологлавия водещ, който зрителите бяха свикнали да гледат години наред в интервала между 22:30 и 23:30 ч., от екрана ще се усмихва Михаил Билалов.

Актьорът, който напоследък трупа популярност със „Стани богат“, няма да води и свое предаване, а ще участва в сериал, който ще се завърти по bTV на мястото на Слави. Става дума за трети сезон на най-успешната лента „Връзки“, пише вестник „България Днес“.

Любимият сериал на голяма част от зрителите ще тръгне съвсем скоро – през есента, тъй като той вече се снима на пожар. Часът на излъчване на топсериала ще е 22,30, тъй като в него има интимни сцени, секс и жаргонни думи, коментират от екипа на филма.

Обичайните „заподозрени“ в него отново ще са Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Алек Алексиев. Това ще са актьорите, които ще изместят „Шоуто на Слави“, традиционно излъчвано по същото време.

В поредицата миналия сезон се изявиха и много гост-звезди като Преслава, за която това бе първо появяване в телевизионна роля. И този път ще е така, ще се включат известни и популярни личности, обещават сценаристите.

След като заплетените отношения на героите се излъчиха в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Албания, продуцентите на сериала решиха отново да се доверят на режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова и оператора Антон Бакарски. „Връзки“ бе представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят. Сериалът е първата градска комедия с елементи на драма, правена в България. В нея Михаил Билалов доказва, че може да играе не само мутра като в „Под прикритие“, но и забавен тип.

„Харесвам сериала, защото повдига темата за любовта. Някои от героите разбират, че тя е като силната дрога – от нея или се влачиш по земята, или си в облаците, а докато ефектът ѝ трае, ставаш пълен глупак. И въпреки всичко я желаеш повече от всичко на света“, казва Билалов, за когото е предизвикателство да влиза в комична роля. Героят му е женен за архитект Лилия Маравиля, а майка му във филма е Анета Сотирова. Сценарият е на Ваня Николова и Нели Димитрова, сценаристи на „Под прикритие“, и Катя Николова от „Лов нет“.

В сезон 3 на „Връзки“ отношенията между главните герои стават все по-заплетени. Лилия Маравиля получава дългоочаквания развод с Билалов. В същия ден гаджето ѝ Валери Йорданов ѝ предлага брак. Тя отказва, но случайно хваща пистолета му и без да иска, го прострелва. Разбира се, мисли, че го е убила, и отново тича при Билалов и му се хвърля на врата. Двамата пак са заедно, а историята им продължава все по-заплетено, издават от екипа на Билалов.

Колкото до Слави Трифонов и неговото шоу, Дългия има идея да създаде политическо движение, но като за начало, тв водещият смята „дълго да си почине“, преди да се захване с нов проект, коментира изданието.

Освен шоуто „България търси талант“, в което водещи ще са Александър Кадиев и Дани Златков, скечовете на „Комиците“, които ни превиват от смях, също остават в програмната схема на телевизията. Те ще запълват времето между един турски сериал и новият сезон на българския „Връзки“ и ще са с продължителност от 30 минути. За риалити шоуто „Фермата“ също е намерено място в програмната схема на bVT за новия телевизионен сезон, който започва на есен. Шоуто ще се излъчва след новините в 20:00 часа.

Петъчно, Катето Евро пък ще радва феновете на родните звезди и знаменитесто с предаването „Игри на звездите“.