„София ден и нощ“: Коко сътворява чутовни поразии, Найден и Аглика взривяват квартирата

Тази седмица в „София ден и нощ“ изненадите и забавленията ще бъдат по две!

В новите епизоди на „София ден и нощ“ главно действащо лице отново ще бъде Коко. Зевзекът на квартирата ще има още повече време, за да развихри потенциала си, тъй като риалити серилът вече ще се излъчва по час всеки делник. А тази седмица ще станем свидетели на поредния фурор в хостела.

Този път виновник няма да е Драго или Ясен, а само и единствено Коко! Покрай посещението на леля Гинче в квартирата му идва гениалната идея да организира пенсионерско парти на неутрална територия. Разбира се, Калина не е никак въодушевена, но все пак с леко колебания гласува доверие на Коки. А на него само това му трябва, за да се развилнее!

Зевзекът отново ще докаже, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Той желае да запознае леля Гинче и други самотни възрастни хора с техни връстници и така да ги избави от сивото ежедневие. Но, както в повечето случай, нещата при Коко просто няма как да минат по план. Той се гласи дори да покани Росица Кирилова на вечеринката, но всички се сгромолясва с гръм и трясък. Каква е причината и какви ще са последствията – в новите епизоди на „София ден и нощ“.

Междувременно, на други съквартиранти въобще няма да им е весело. Напрежението между Найден, Аглика и Теодора вече става непоносимо и е подпалило цялата квартира. Боби отново се опитва да вземе нещата в свои ръце и да въдвори някакъв ред. Но дали желанието му да помогне ще се увенчае с успех или всичко вече е безвъзвратно загубено?

"София ден и нощ"

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Михаела пък тъкмо се зарадва, че връзката й с Дани най-сетне се закрепи, когато е принудена да се сблъска с поредното предизвикателство на живота.

В квартирата неочаквано за всички, и най-вече за нея, се появява брат й. А неговото присъствие е свързано с изплуването на дълго пазени семейни тайни на миньончето. Дали те ще повлияят на любовта й – тази седмица в „София ден и нощ“.