Спипаха Емилия в нагла кражба!

Задава се нов фолк скандал. Наблюдателни фенове скочиха срещу фолкпевицата Емилия, която си позволила нагла кражба от колежката си Рени.

Явно чалга звездите се намират в сериозно творческо безсилие, щом като започнаха да крадат идеите си една от друга. Поредното такова доказателство е видеоклипът „Акула“ на Емилия и младият й колега Денис Теофиков, чийто сюжет сме виждали вече в предишен клип на Рени.

Родната фолк фурия Емилия предизвика фурор с актуалния си дует „Акула“, а клипа към него впечатлява със сюжетна линия и интригуваща развръзка.

В лентата Емилия се превъплъщава в отчаяна съпруга, която дълго време търси упреци и обиди от половинката си до момента, в който решава да вземе нещата в свои ръце и да покаже сила и характер. В края на видеото певицата се появява с черно яке и бандитска маска. Тогава настъпва и моментът на разплатата с доскорошната й любов (ролята се играе от Башар Рахал б.а.) като насочва пистолет в главата му.

Същата история разказва обаче и клипът „Пусни това парче“ на нейната колежка Рени, който имаше своята премиера преди повече от три години. Там Рени отмъщава по същия начин на известно лице от ефира на сериала „София ден и нощ“, който й партнира и отмъщението също оставено за финал.

Прилики между клиповете определено има, а такава се открива и в текстовете на същата песен на Рени и „Нотариално заверен“ на Емануела. Скандалната пайнерка реди с подкана припева: „Напий се“ и заявява: „Няма да се върна“. А бълго-сръбската изпълнителка Рени приканва: „Пусни това парче и се напий“, като отсича: „Няма да ме върнеш“ цели две години по-рано.

Припомняме, че първата професионална изява на сцената на Емилия е именно на рождения ден на Рени през 1999 г.Била е гост и на нейната промоция тогава, а на участията си често припява едни от най-големите й хитове, сред които е и „Като птица съм свободна“. Съименничката й Емануела пък съжителства два месеца с Рени в най-известната къща у нас – тази на „Биг Брадър“ преди близо три години.