Спипаха сина на Софи Маринова на калъп с 3 каки! (Видео)

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, тръгна много сериозно по енйните стъпки. Непълнолетният момък се опитва да бъде конкуренция на Галин и Криско, след като се опитва да се внедри на музикалната сцена с техния стил.

Най-интересното е, че във видеото малкият Лоренцо го раздава доста палаво с три знойни красавици. Някои колеги на Софка я обвиняват, че е пуснала си толкова рано в дебрите на шоубизнеса, където капаните са на всяка крачка. Лоренцо бил още малък да устои на изкушенията по пътя си и вече бил тръгнал в грешна посока.

Новото парче на Лоренцо е озаглавено „Ш’е ги мачкам“ и е продуцирано от музикалния лейбъл на друг наш поп-фолк изпълнител, а именно Силвестър Матеев-Силвър за „Фентъзи Груп Медия“.

Младият талант определено има желание да се наложи в музикалните среди, а феновете му са категорични, че това ще се случи именно с въпросното му ново парче „Ш’е ги мачкам“. Меломаните коментират, че тази песен е една от най-добрите и запомнящите се след проекта „Инстаграм“, който се превърна в тотален хит.

Видеото пък е изключително оригинално и изпипано. В него участие взимат три девойки, с който на Софка момчето е в опасна близост. За визиите си в клипа Лоренцо се доверява на Ива Атанасова (стил), Емилио Стефано (коса), Георги Русев (грим).

За момента не става ясно дали Лоренцо е част от музикалния каталог на лейбъла на Силвър. Румен Борилов пък от своя страна е главният виновник Лоренцо да предпочете новата музикална компания.

От достоверен източник знаем, а и не веднъж самият Лоренцо е споделял, че майка му, ромският славей Софи Маринова е плътно зад всяко негово решение и с подкрепя идеите на сина си. Именно и това е довело премиерата на новият проект да не е в някоя от големите музикални компании.