Според зодията: Хората, които са привлечени към вас

Всеки човек си има свои личностни характеристики и черти (положителни и отрицателни), с които привлича или съответно отблъсква представителите на противоположния пол. Освен това тези черти, до голяма степен са предопределени и от зодиакалния ни знак.

Вижте какви хора привличате вие, според темперамента и характеристиките на своята зодия:

Овен

Хората, които са привлечени от личностите Овен са тези, които жадуват за приключения. Те виждат в представителя на тази огнена зодия смел човек, който обича тръпката и може да ги извади от черупката им. В Овен се влюбват жизнерадостни хора, които не искат да водят спокоен, но скучен живот. Хора, които нямат против да са на второ място в йерархията на връзката.

Телец

Хората, които са привлечени от Телците жадуват за лоялност. Те знаят, че един Телец предпочита да бъде безгрижен, вместо да създава драма. Освен това личностите от този земен знак са често доста интелигентни хора. Техните ухажори също са безгрижни личности, които обаче могат да оценят надеждния характер на Телеца. Те са емоционално зрели и финансово осигурени.

Близнаци

Хората, които се влюбват в индивидите, родени под знака на Близнаци, жадуват за вълнения. Те обичат шумния, променлив и емоционален характер на Близнаците. Те искат партньор, с когото животът им постоянно да включва нови неща: страсти, проекти и мечти. Тези хора са свободомислещи, позитивни и по-небрежни към отговорностите в живота.

Рак

Личностите, които си падат по хора от зодия Рак мечтаят за любов и романтика. Те усещат, че представителите на този воден знак са солидни и мислят как да изградят бъдещето си по най-добрия начин. Това са хора, които искат дълга връзка. Раците са склонни да привличат богати партньори с дълбока, „стара душа“.

Лъв

Хората, които са привлечени от огнените Лъвове са личности, които се впечатляват от звезди и харизма. Те искат да бъдат около някого, който е умен, красив, магнетичен и креативен. Те искат в любовния им живот да има интрига. Те обикновено са общителни хора, които ценят щедростта на Лъва, но са покорни по натура.

Дева

Хората, които се влюбват в земните Деви са такива, които искат сигурна връзка, без да летят с половинката си в облаците. Те обичат в Девата това, че тя е зряла и разумна. Харесват нейната работливост и способност да се оправя в различни трудни ситуации. Девите обикновено привличат забавни и много сексуални партньори.

Везни

Хората, които са привлечени от Везните жадуват за равностоен партньор в живота. Везните са умели в почти всичко, което правят, особено нещо, което изисква емоционална интелигентност. В тях се влюбват хора, които искат най-доброто за себе си – качествен партньор, който ще направи живота им по-хубав по всички възможни начини. Тези хора са амбициозни, но интровертни.

Скорпион

Хората, които са привлечени от Скорпионите жадуват за бурна страст. Те харесват съсредоточени личности, които имат цели в живота си. Тези хора знаят, че животът им никога няма да бъде скучен или обичаен, ако са с един Скорпион. Те са оригинални, интелигентни и чувствени.

Стрелец

Хората, които се влюбват в Стрелци жадуват за забавен живот, който да споделят с човек с весел нрав. Те знаят, че Стрелците са невероятни приятели и партньори. Тези хора си търсят най-добър приятел, а не само романтичен партньор. Те са лежерни, консервативни и с чувство за хумор.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Козирог

Хората, които са привлечени от човек-Козирог са прагматици, които жадуват за изискан партньор. Те знаят, че представителят на тази земна зодия може да им даде нещо повече от много други зодии – надеждна връзка, богат, качествен живот, почитане на традициите. В Козирог се влюбват формални, амбициозни и интелигентни хора.

Водолей

Хората, които са привлечени от Водолей. жадуват за живот, изпълнен със смисъл. Те знаят, че движещата сила зад представителя на Водолей е неговата нужда да прави добро и да помогне на хората около себе си. Тези хора са привлечени от щедрия дух на Водолея. А самите те са добри, чувствителни и състрадателни.

Риби

Хората, които са привлечени от Риби са творчески личности. Те знаят, че Риби са дълбоки, стари души, които живеят артистичен живот, изпълнен с изкуство, наука и музика. Те са привлечени от идеята да научат много нови неща в това свое партньорство с човек, който може да им отвори очите за различните начини на себеизразяване. Тези хора са интелигентни, интровертни и уникални.