Според зодията: Какви обещания да си дадете за новата година

Всеки човек си дава някакви обещания пред самия себе си в началото на всяка нова година. Първи януари по принцип е ден, изпълнен с много очаквания за предстоящите 12 месеца.

Човек си дава сметка, че това е моментът да започне отначало или „начисто“ в някои аспекти от живота си.

Просто на този специален ден всичко изглежда възможно. Астролозите помагат, чрез своите прогнози, давайки съвети на хората от различните зодии, да разберат по-добре себе си и на тази база да си дадат обещания, които наистина да се опитат да спазят.

Ето и повече по темата:

Овен: Забавете темпото

Хората от този знак са инати. Те обичат предизвикателствата толкова много, че губят цялата си енергия още в началото на всяко състезание. Съветът на астролозите към тях за 2017-а е да се опитат да действат с по-бавно темпо, за да им стигнат силите до финалната линия. Всеки Овен има нужда да се научи на малко повече търпение и постоянство

Телец: Просто го направете

Телците трябва да бъдат по-мотивирани през новата година и да предприемат стъпка в правилната посока. Истината е, че те са склонни да чакат, вместо да действат. Все се чудят дали усилията им ще имат смисъл – е винаги има смисъл човек да бъде малко по-активен и решителен.

Близнаци: Намалете общуването в социалните медии

Близнаците се вманиачават на тема интернет и започват да общуват само онлайн. Те трябва да се опитат през 2017-а да комуникират с хората очи в очи и малко да поизоставят новите технологии в името на други, по-стойностни неща.

Рак: Научете се да бъдете по-твърди

Хората от този знак са суперчувствителни и при всеки неуспех са склонни да обвиняват съдбата, а не себе си. Разберете, че всеки човек има силата да управлява собствената си съдба. Не си мислете, че всичко, което сте преживели, зависи от висши сили. Разберете, че трябва да се доверявате повече на самия себе си.

Лъв: Преследвайте това, което искате

Лъвовете понякога искат да защитят своята гордост и често егото им застава на пътя на успеха им. То не им позволява да се движат напред, а напротив – отдалечава ги от нещата, които искат най-много. Спрете да слушате този вътрешен глас, който се казва „гордост“.

Дева: Не си обещавайте нищо

Девите и без това непрекъснато си дават обещания и са изключително заети с това да се самоусъвършенстват, че най-добре нищо да не си пожелават за тази година, а да оставят животът просто да им се случва естествено, без да се пришпорват.

Везни: Научете се да казвате „не“

Везните са неспособни да отказват и през 2017-а трябва да се опитат да променят това в себе си. Разберете, че съгласието ви вреди и ви тревожи вътрешно. Не мислете толкова, че ще нараните другите с отказа си. Ако една позиция не ви харесва – кажете си го.

Скорпион: Научете се да казвате „да“

Скорпионите винаги правят нещата по своя си начин, без да се съобразяват. Те трудно приемат нови обстоятелства извън обсега на техния контрол. Те трябва да смекчат тази своя сила и да действат по-мъдро, да бъдат по-отворени към чуждото мнение.

Стрелец: Научете се на сдържаност

Стрелците са известни с това, че имат много идеи и много знания. Може би е време да се опитат да бъдат малко по-скромни и да делегират някои задачи на други хора. Те трябва да се фокусират повече върху кариерата си, а не толкова върху личните си желания.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Козирог: Променете отношението си към парите

Козирозите са супер загрижени за парите, които печелят и не успяват да видят как изобилието променя същността им. Те трябва да обръщат повече внимание на малките неща в живота и да разберат, че те ги правят по-богати, а не съдържанието на банковата им сметка.

Водолей: Преодолейте страховете си

Страхът може да направи един Водолей твърде предпазлив и дори малко параноик. Затова трябва да се опитате да се свържете със своя страх и да разберете мотивите, които стоят зад страха ви. Опитайте се да промените убежденията си чрез действия.

Риби: Най-накрая решете какво искате от живота

Рибите са много духовен знак – те са склонни да живеят извън реалността. Те трябва да се опитат да разберат какво харесват и какво не и да бъдат малко по-позитивни през цялата година. Те не трябва да забравят, че неуспехът се случва само, когато човек сам се отказва от успеха.