Стани майсторка в „дълбокото гърло“ с тези лесни трикчета!

Горещо ни съмнява, че съществува представител на силния пол, притежаващ пенис (независимо от сексуалната му ориентация), който да не обожава техниката, послужила за име на първия порно филм в света.

Дълбокото гърло е повече от сексуален акт –за мъжете то е същинско блаженство и тази, която умее да им го дава, се превръща в истинска персонална богиня. За жалост обаче не всички са посветени в това старо женско тайнство. И от там започват главоболията.

На първо място, „дълбокото гърло“ затова е „гърло“, защото този орган е ключов за цялото изпълнение. Целта тук е да съумеете да глътнете пениса чак сливиците си – а защо не и малко по-дълбоко (но това става с практика).

Това се получава, като се опитате да застанете в такава поза, при която правият ъгъл, образуван при основата на езика и самото гърло не се разшири и не стане по-скоро една права линия.

Как точно ще го направите, зависи от вашата изобретателност. Тук ще ви предложим няколко лесни начина:

Опитайте да го поемете в подходящите пози.

Може да ви се струва странно, но подходящите секс пози по време на орална любов са от голямо значение за постигането на „дълбоко гърло“. Възможно най-удачната поза е 69. Чрез нея ще намалите до минимум напрежението в гърлото си и по-лесно ще погълнете целя член.

„Спирала“ Техника

Представи си един кръг от спирала и се опитай да повториш тези движения върху пениса: кръгови движения от върха, които се понижават до основата на пениса и обратно. Между другото, тази техника за „deep throath”свирка може да бъде доведена до съвършенство, чрез добавяне на звук: звукът „м-м-м“, така ще създадеш вибрации, които партньорът ти със сигурност ще почувства. Разбира се, ти не трябва постоянно да издаваш този свук, защото целият процес, от орално съблазняване, ще се првърне в сесия на хипноза. Ти не се нуждаеш от такъв резултат.

Техника „гореща буза“

„Гореща буза“ – един вид пауза за теб в дълбокото гърло. Но тази техника е просто приказка за партньора! Вече стана ясно, че главичката на пениса е най-чувствителната зона. От младежките си години мъжете да глеждат порно филми, където актрисите търкат мъжкиа член по вътрешната страна на бузата – визуално изглежда много готино. Първо, защото човек се чувства господар на положението, но в действителност цялата власт в този момент е във вашите ръце. На второ място, с помощта на тази техника стимулира главата.

„Вакуум“ Техника

Най-високата оценка е за тази техника. Опитай се да симулираш членът чрез всмукване, първо главичката му, а след това ствола и корена. Не се притеснявай от звучците. Мъжете твърдят, че всички тези странни звуци, които се издават по време на секс са адски възбуждащи. С тази техника, твоят любим ще има усещането, че пенисът му изчезва в устата ти, Това е не само много хубаво, но изглежда невероятно красиво!

Как да се справите с рефлекса на повръщането?

Тялото има различна граница при рефлекса на повръщането или казано с други думи – несъзнателното свиване на гърлото в опит да се предпази стомаха, при всеки действа в различна степен. Както знаете, някои хора повръщат доста по-лесно от други. За да избегнете рефлекса на повръщането се опитайте да дишате само през устата в този момент. Отново повтаряме обаче, че всяка тялото реагира по различен начин, затова ако усетите гадене, веднага спрете.

Размерът има огромно значение.

В никакъв случай не трябва да се притеснявате, ако не успявате да погълнете пенисът на партньора си! Преди всичко се съобразете със собствените си възможности, защото и размерът е от голямо значение. Все пак има много други начини, чрез които да го дарите с разтърсващо изживяване.