Станислава Желязкова по - голяма мутра от баща си - Митьо Очите | Gossips.BG image 3

Станислава Желязкова по – голяма мутра от баща си – Митьо Очите

По 10 000 лева на ден прибира от таксиметрови шофьори в Слънчев бряг дъщерята на несебърския мафиот Митьо Очите – Станислава Желязкова, научи HotArena.

Дъщерята на Митьо Очите - Станислава Желязкова
Дъщерята на Митьо Очите – Станислава Желязкова

Според данни на ченгетата, Митьо Очите и хората му контролират около 90 таксита, които возят туристи в Несебър и региона. Шофьорите работят под шапката на такси компанията „Уан такси”, която по документи се води собственост на кандидат зетят на Желязков – Велислав. Всеки таксиметров шофьор плаща по 50 лева рекет на ден на организацията на Морския Ал Капоне, като срещу парите бакшишите си гарантират право да спират на апетитни стоянки в Слънчев бряг и в Несебър, ползвани от чужестранни туристи. Така само от нерегламентирана лицензионна дейност на таксиметровите услуги фамилията на Митьо Очите прибира по 5 бона дневно.

Още толкова печелят и от продажбата на „бяло”, с която са ангажирани някои бакшиши. Отчитането на парите става ден за ден. Станислава презрително нарича шофьорите „хлебарки” и „отрепки” и настоява да си прибира лептата всеки ден, защото „тия боклуци после ще ги похарчат по курви и за комар”.

Според грубите изчисления, Димитър Желязков и родата му печелят 10 000 лева на ден от дейността на таксиметровите шофьори. Сега, когато той е в болница, бизнеса е поет от дъщеря му, която по нищо не му отстъпва по мутренски манталитет, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net