Стефано Габана нарече Селена Гомез „грозна“

Само сляп или някой, който търси внимание би нарекъл Селена Гомез „грозна“. Но точно това направи световноизвестният дизайнер Стефано Габана в социалната мрежа Инстаграм.

Нещо започнало толкова невинно, завърши изключително грозно. След като  Instagram профилът The Catwalk Italia публикува колаж от снимки, на които Селена Гомез е с различни видове червени рокли, задава въпроса коя биха избрали потребителите.

#selenagomez rocks red dresses ❤️ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

От нищо се появява дизайнерът Стефано Габана със скандалния си коментар „È proprio brutta!“, което в превод от италиански означава „Тя е наистина грозна“. Габана добавя под коментара „прилича на померан“, оставен от друг потребител с утвърдителното „хахахах, вярно е, хахаха“.

Стефано Габана е познат в модните среди с хапливите си и злобни коментари и към други звезди, сред които Кейт Мос, братът на Майли Сайръс.

Списание People напомня за изказванията му против ин витро оплождането и хомосексуалните родители. Той също така е влизал в спорове заради това, че Dolce&Gabbana обличат Мелания Тръмп.

Но този път, дизайнерът ядоса феновете на Селена Гомес, а това вече замирисва на сериозен скандал.

Феновете защитиха своята любимка, като един от най-сериозните аргументи на протестиращите срещу грозното изказване на дизайнера са, че Селена неколкократно е носила дрехи на Dolce&Gabbana, като по този начин й е правила безплатна реклама.

За момента нито Стефано, нито официални представители на марката не са излезли с коментар по темата. Малко вероятно е дизайнерът да отговори на критиките. Правим това заключение заради снимката, която той публикува в чест на интернет критиците си миналата година:

https://www.instagram.com/p/BUdYayNlmo6/?utm_source=ig_embed

На практика той им казва „Заврете си мнението отзад“. Не че можем да си позволим дрехите на Dolce&Gabbana, но ако можехме – щяхме да ги бойкотираме!