Стоян Алексиев не спира да мами жена си!

Актьорът Стоян Алексиев продължава да мами жена си и обществото, че няма връзка с младата студентка Ивана Бобойчева.

Само че истината е съвсем различна и не можем да си обясним защо артистът не си признае греха и да заживее спокойно без да се крие ежечасно.

Наш нформатор ни изпрати снимка, която показва похотливия старчок и младото му гадже на екскурзия в Бурса, Турция. Двамата влюбени сияят от щастие в компанията на друга двойка – най-вероятно състуденти или приятели на Ивана.

В това няма нищо лошо, ако актьорът не се прави на жертва и яростно отрича тази връзка. И не само я отрича, а напада медиите:

„Спрете да бъдете глупаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората“, директно се обърнаАлексиев към папараците в една от изповедите си.

Месец след като изтекоха скандалните снимки, на които звездата от „Откраднат живот“ бърка в гащите на младата Ивана, която може да му бъде внучка, Стоян Алексиев и любовницата му бяха засечени да си разменят страстни целувки в центъра на София.

На похотта на 66-годишния Алексиев станаха свидетели десетки софиянци в градинката пред най-автотиретния ни храм на Мелпомена, а също и папапараците на „Уикенд”.

Фотографите заснеха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, с което отврати свидетелите на акта.