Стоян Алексиев пак награби младата Ивана пред Народния театър (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

66-годишният актьор продължава да демонстрира неуважение и към семейството си, и към Народния театър, интимничейки публично с младата си любовница Ивана Бобойчева.

На похотта му онзи ден станаха свидетели десетки софиянци в градинката пред най-авторитетния ни храм на Малпомена, а също и папараците, които заснеха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, която може да му бъде внучка.

И през лятото Алексиев се натискаше под прозорците на Народния театър с 24-годишната витизчийка Ивана Бобойчева. Тогава дори той най-безцеремонно бръкна в панталонките на девойката и опипа с пръсти влагата по детеродния й орган. За негово нещастие папараци заснеха сексуалния акт и прелюбодеянието стана обществено достояние.

За да се оневини за възмутителната грозна сцена, белокосият актьор лансира смешно оправдание. Той обяви, че с младата Ивана репетирали за роля. Разбира се, никой не се върза на думите му. Може би само съпругата му Надя му повярва, защото и до днес още не го е натирила от вкъщи. Във вторник по обяд екранният проф.

Генадиев от „Откраднат живот“ бе засечен от папараците да крачи умислен в центъра на София. А като наближи пейките в градинката пред Народния театър, лицето му се преобрази – грейна в широка усмивка. Оказа се, че причината за това е миловидната Ивана. тя чакаше любимия си на една от скамейките.

Щом зърна Алексиев, красавицата скочи пъргаво и му се метна на врата. После няколко минути двамата се обсипваха със страсни целувки, като дори на моменти впиваха дълбоко езици в устите си. „Сега поне не си бъркат в гащите“ коментираха граждани, седнали за отдих в паркчето.

Когато 66-годишният Стоян и 3 пъти по-младото му гадже укротиха страстите, се настаниха удобно на пейка. В следващия един час те си говориха за любов и изкуство.

По някое време Ивана подаде на застарелия донжуан сценария за новата си роля, а той прегледа листата, за да се запознае със съдържанието им. Докато четеше, белокосият актьор правеше коментари кое как трябва да се изиграе.  Бобойчева е студентка последен курс на специалност „Кукли“.

Тя се издържа като продавачка в магазин за наливни парфюми, но чат-пат намира и актьорски ангажименти. Със Стоян Алексиев е интимна от около 3 години и според злите езици използва връзката си със своя опитен колега като трамплин в артистичната кариера.

източник: Blitz.bg