Страшната диагноза на Иван Ласкин смаза Алекс Сърчаджиева!

Алекс Сърчаджиева не е на себе си след като научи истината за Иван Ласкин!

Актрисата и водеща на Вип Брадър 2017 Алекс Сърчаджиева не знае на кой свят е, след като научи страшната диагноза на любимия си Иван Ласкин. Думите на лекарите се стоварили върху главата й като гръм от ясно небе след поредица от изследвания, направени на половинката й.

Алекс Сърчаджиева едва не припаднала като чула, че Иван Ласкин има цироза на черния дроб, съобщава вестник “Уикенд”. Както знаем, актьорът влезе в болница след като му прилоша зверски по време на формата “Фермата”.

Тогава той бе изведен по спешност от предаването заради силния пристъп, който получи. И заради който едва не колабира пред всички. Иван Ласкин е прекарал три дни в болницата, където са му направени маса изследвания и се стигнало до финалната диагноза.

Болестта на Васко да Гама от село Рупча не може да бъде излекувана, но поне би могла да бъде овладяна. За да не прогресира състоянието му обаче и, за да може актьорът да води що-годе нормален начин на живот оттук нататък, той трябва повече да не близне алкохол. Дори и една капка, дори и една биричка.

Освен това ще му се наложи да спазва наистина строга диета, а ако състоянието му продължи да бъде рисково, ще се назначат редица поддържащи медикаменти.

Всичко това смазало чаровната Алекс Сърчаджиева, която душата си дава за своя Иван и дъщеричката им София. Припомняме, че двамата дори планираха да си направят още едно дете, но при това положение с Ласкин не е ясно дали ще се решат на такава стъпка.