Сузанита хваната да краде!

Бездарната певица Сузанита, която от една година не е пускала песен, поддържа измислената си слава единствено чрез евтини провокации или като окраде някоя своя колежка.

Макар да е още на 16 години, интернет потребителите знаят всичко за нея – че няма певчески талант, че пуши трева, че пуши цигари като издънен комин, знаят как изглежда задника й, циците й и всичките й татуировки. Запознати са с мекия й говор и простоватото й селско държание, на което ни прави свидетели чрез сторитата си в Инстаграм. Затова никой не я взима изобщо на сериозно, пише „Хотарена“.

След като не се прибира вкъщи и не ходи на училище, Сузанита има достатъчно свободно време нощем да върти кючеци из заведенията в България, без да има участия в тях, а денем да снове из профилите на колежките си в социалните мрежи и се вдъхновява.

Така например открадна брандирано име на Ани Хоанг, което пайнерката дори гравира върху свои шапки, а именно – Марихуани Хоанг. Ани си го измисли през 2017, като с подобен снапбек се появява най-напред в клипа си към песента „И взривявам“ същата година. С шапката е ходила на откриването на известна световна модна марка в София, използва я и в последното си видео към „Банана“.

Очевидно Сузанита е харесвала наименованието „Марихуани“ и като псевдоним във Фейсбук след двете си имена е посочила Марихуанита. Със сигурност на Ани Хоанг по й отива да отдава любов на веселите цигарки, най-малкото, защото е зряла личност, докато непълнолетната Сузанита може да си вкара голям автогол пред закона, включително и с това, че редовно се снима как опъва къчаци във видеосторитата си в Инстаграм, пише show.blitz.bg.