Сузанита има гадже

Сузанита има ново гадже! Скандалната щерка на Орхан Мурад заби доста по-голям от нея мъж. Приятелят на ексцентричната певица е гологлав як мачо.

Половината тяло на новия на Сузи е татуирано. Дъщерята на певеца Орхан Мурад се похвали с новото си завоевание в социалната мрежа. Тя качи няколко снимки на момчето, а под една от тях написа: „Моето момче, кучки“.

Все още не е ясно от кога двамата са заедно, но от разменените коментари между Сузанита и гаджето й стана ясно, че двамата вече се обичат и не могат един без друг, твърди столичен вестник. 14-годишната певица е луда по момчето до нея, тя иска да е постоянно с него, но към момента двамата не са заедно. Причина за това е, че

Сузанита е на екзотична почивка в Палма де Майорка. В слънчева Испания дуетната половинка на Андреа се чекне на така добилото популярност фламинго и се пече по цял ден.

В същото време стана ясно, че Сузанита напълно е отсвирила училището. Малката изпълнителка почти не се вясва в даскалото си. Тази седмица Сузи е на почивка и няма да кара часовете със съучениците си.

През другите дни пък имаше много участия в различни краища на страната и се прибираше в малките часове и едва ли е ходила в 7:30 на училище. Певицата изобщо не се притеснява от факта, че може да не завърши или да бъде изключена от школото поради много отсъствия.

Въпреки че е непълнолетна, Мурадова има все повече и повече изяви в нощните клубове, където по принцип не се допускат лица под 18-годишна възраст. Тя има и две песни, но изпълнява и парчета на свои колежки.

Източник: hotnews.bg