Сузанита удари дъното! В брутален чат Сузанита предлага ласки на непознат батко! (СКРИЙНШОТ)

Истинска сексмашина – в това се превръща дъщерята на Орхан Мурад.

За пореден път Сузанита показа, че въпреки крехката си възраст едва 14 години е готова на всичко, за да е под светлините на прожекторите, дори и на секс с непознати момчета.  „Искаш ли да се видим, за да видиш как е*а?“.

Този провокативно вулгарен въпрос 14-годишната блондинка отправя към непознат младеж. Преди това момчето смело е попитало певицата дали умее различни техники в любовните игри и че желае интимност със Сузанита.

Разговорът със загорелите за ласки младежи продължава с присмех от страна на момчето. То категорично отсича, е не иска секс от девойката, а само проверява дали „кълве“ лесно и лесно ли се дава.

Разбрала, че няма да получи това, което иска, Сузанита набързо отправя злобни реплики към младежа, когото определя като поредния смешник, търсещ внимание.

Скандалното държание показва, че Сузаните вече е запозната със света на възрастните и вече е запозната в детайли с методите за привличане на батковци.

 По време на участие Сузи показа завидно количество плът и пошлост, което не убягва от очите на възмутените зрители.

Какво е мнението на бащата на Сузанита относно безразборния секс, който прави дъщеря, остава неясно, пише България днес“.