Сузанита забрави за рапа, върти мазни кючеци по анцуг

Сузанита не спира да се излага и да доказва, че е готова на всичко, само и само да говорят за нея.

Главозамаяна от бързата слава, която я връхлетя буквално за една нощ, Сузи Мурад започна да обикаля по дискотеките, вместо да заляга над учебниците.

Първоначално залагаше предимно на провокативно облекло, което приляга напълно на държанието й. Но напоследък съвсем се е запуснала, за ужас на малобройните й фенове.

На едно от последните си участия Сузанита се появила в нощен клуб… по анцуг! Някак ще пренебрегнем факта, че изявата й е в делничен ден, и то до малките часове на нощта.

А на другия ден би трябвало да е на даскало. Вместо да спи, обаче, девойката кърши снага в светлосиньо комплектче, чието предназначение е за спортни дейности.

Но явно за 14-годишната щерка на Орхан Мурад подобен ансамбъл е подходящ и за сценична изява, била тя и в кръчма!

Под най-обикновения й потник пък прозира черния сутиен, който никак не се връзва. За да покаже провокативната си душа, Сузи реши да заголи коремче, за радостта на загорелите посетители на заведението.

Бащата на изпълнителката на „Луцифер и Буда“ също присъствал на изявата й като неин придружител. За него отново няма нищо нередно в поведението на щерка му.

А Сузанита не дава вид да се е смутила от коментарите за облеклото си. Все пак, тя не веднъж е заявявала, че за нея е най-важно хората да говорят за нея, независимо по какъв повод, пише България днес“.