Свекървата на Тамара захапа българите и отсече: Ето ви я, народе, „грозната“ Мис България (СНИМКИ)

Темата около новоизбраната Мис България 2017 е все така актуална с всеки изминал ден.

Както съобщихме в Gossips, тайнственият приятел на новата Тамара Георгиева се казва Стивън Роуз. Оказаха се верни твърденията, че журито на конкурса било предупредено, че Тамара е снаха на влиятелен българин.

Катя Роуз  Стивън е само на 21 години, но е наследник на богата фамилия. Майка му е уважаваната Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House. Тя е и носителка на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013.

Знатната свекърва на Тамара – Катя Роуз, реши да я защити от многото нападки по неин адрес по доста интересен начин – със статус във Фейсбук. Ето какво написа тя (публикуваме коментара й без редакторска намеса):

 Катя Роуз и Мис България 2017 – Тамара Георгиева

„На безкрайна жлъч е способен народът. Изля се какво ли не от Неделя и продължава. Сега е мой ред.  Ето ви я, народе, „грозната“ Мис България. Ето ви я от моя фотоапарат, без „да е играл Фотошопът“- не мога, а и не искам да го използвам – в нейния случай не се и налага.

Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано. Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам РАБОТИ за мечтите си.

Тами, ти си един ПРЕКРАСЕН човек! Дръж главата си високо вдигната и се радвай на победата! Изживей щастливо сбъдването на мечтата си! Не позволявай на хорската завист, да помрачи щастието! Ти си заслужи победата!“.