Светът се върти около жените! Но как се справят те с това?

Здравейте. Аз съм жена… или може би съм момиче! Мечтая да разбера всичко за света или поне за света около нас хората.

Ежедневно седя и наблюдавам света ни и с изминаващото време все повече се убеждавам, че всичко се върти около нас, момичета.

Може би в тази статия се обръщам по-специално към младите момичета – бъдещите жени, съпруги и майки.

Затворете очите си, а след това си представете мъжа, с който желаете да прекарате семейния си живот.

Когато въображението ви визуализира този перфектен мъж.. задайте си въпроса: „Имам ли право да искам точно този мъж?“, а след това се попитайте „Какво правя, за да спечеля този мъж?“.

Може би много жени ще се ядосат на всичко написано, но мили момичета няма смисъл от ядове. Всички ние се нуждаем от промяна!

Всъщност, искате ли да ви кажа от къде идва идеята ми за тази статия?

Снощи говорих с поредният истински мъж, който беше наранен от съпругата си, която  вече му е бивша.

Те имат прекрасна дъщеричка.

Тя имаше прекрасен съпруг!

Човек отива, като една истинска, силна, мъжка страна далеч от двете си най-любими същества в друга държава, за едни кратки 3 месеца и си спуква г*за от работа, и целта му е да може да осигури нужното на дъщеря си, за да изпълни мечтите си.. за да може момиченцето му да расте спокойно в родната си държава.. за да не бъде далеч от роднините и приятелите си, за да може основният език на детето което е родил в България да не е чужд!!

Прибира се в къщата в която е градил спокойствието там с години. Всички знаем колко е важно спокойствието за една жена и колко трудно се гради спокойствие.

Но в къщата вече няма спокойствие. Всичко е разрушено. Всяка тухла, която е слагал сам.. тези интимни стени .. са срутени .. до основи. Всеки копринен воал върху стените, който беше сложен, за да бъде светло в къщата беше подпален. Всичко беше прах във въздуха.

Да, прекрасната му съпруга вече имаше своят друг мъж.. или може би своите няколко..

Естествено нещата нямаше как да минат без да се поскарат. Разделиха се. Красивото момиченце остана да живее с майка си.

Всъщност, знаете ли кой е факта, който ме убеди, че жените не могат да се справят със отговорността светът да се върти около тях?

Тя му отне всяко право той да чува дъщеричката си.. Няма да се впускам в излишни подробности. Една истинска жена не би посмяла да лиши детето си от мъжката сила, която тече в кръвта му!

Tой е страхотен мъж.. Не спестява похвалите към жените, колкото и дребни да са те. Отбелязва всяко малко и голямо предимство, което притежава една жена. Той уважава жените дори и след преживяното.

А най-разочароващото знаете ли кое е?? Той не е единственият такъв мъж, който познавам!!

Познавам и други толкова силни мъже.. Те също са без съпругите си.. На тях също са им отнети децата. Най-милото, за което искат и имат нужда да се погрижат, за да продължат да бъдат тези истински мъже.. Всъщност тези мъже са родени с нуждата да се грижат за нещо нежно и мило.. Имат нужда да дават сигурност на някой по-беззащитен от тях.. Това ги прави силни. Това ги кара да се чувстват живи и  истински..

А сега момичета, замислете се.. сами сте с вашите мисли, които няма как да чуе никой друг. Колко такива мъже сте отхвърлили.. От колко подобни мъже сте взели каквото са ви поднесли и сте избягали без  да го оцените правилно.. Колко пъти са искали да ви помогнат да си облечете якето, но вие сте се присмивали..

Колко пъти сте си казвали.. „Този е плашещо мил.“. И колко пъти сте отнели на един мъж, който няма много, правото да има всичко, понеже вие не сте оценили силата им.

Аз се възхищавам на тези мъже.. Всъщност моят дядо е един от тях.

Сигурна съм, че и вие ще се възхитите, когато чуете собствените си мисли. И отхвърлите гласът на обществото.

Да, скъпи момичета светът се върти около нас и източника на мъжка сила сме ние, а ние им я отнемаме. Сега голяма част от мъжете са като жени, а ние разчитаме на тях.. и въпреки това си знаем.. те ни изневеряват..

Имам един въпрос на който не мога да си отговоря. „Защо правилните хора се избягват?“, „Защо гоним дивото?“

Или може би просто хората се променят и ние не знаем кога ще решат това?

Автор: Елиз Ангелова