Тайна от личния живот на Ути излезе наяве

Ути Бъчваров , който стана татко на близначки в края на август, кръсти момиченцата Далия и Ружа.

47-годишният актьор и дългогодишната му приятелка Мария избрали да нарекат първородните си деца на цветя, защото малките бебета бяха чакани дълго и внесоха истинска красота в дома на родителите си.

Имената на малките принцеси не са избрани случайно.

И далията, и ружата цъфтят през лятото, а дъщерите на Ути се появиха точно тогава. Кулинарният спец е на седмото небе от щастие, защото осъществи най-голямата си мечта – да има деца. Голямата мечта на пълничкия Петър Бъчваров, както е истинското име на Ути, беше да има свои деца. Публична тайна бе, че заради наднорменото си тегло тв водещият има репродуктивни проблеми, които му пречеха да има деца. Повече от пет години Ути и Мария пробваха всякакви начини, докато накрая двойката заложи на ин витро.

Според запознати Бъчваров е влoжил цeлия cи xoнopap oт „BИΠ Бpaдъp” в ocъщecтвявaнeтo нa мeчтaтa cи дa имa дeцa. Гeнeтичнo дeцaтa ca изцялo нa двoйĸaтa, тъй ĸaтo ca били пoлзвaни яйцeĸлeтĸa oт Mapия и ceмeннa тeчнocт oт Ути.

Taĸa чe щacтиeтo им e пълнo. След като Бог чу искрените молитви на Петър, тв водещият бил твърдо решен да промени начина си на живот и да спазва диета, така че да се втали и когато дъщерите му отраснат да не се срамуват от вида на татко си.

И без това станах баща почти на 50 не искам някой да подхвърля на децата ми, че вместо татко съм им дядо, казвал Ути и бил амбициран да води борба с наднорменото си тегло. В интерес на истината Бъчваров успя да свали близо 25 килограма за последната година. Сега бил изцяло отдаден на невръстните си щерки и възприемал безсънието си като Божи дар, твърди „Таблоид“.

Източник: zajenatа.bg